وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۳۷۹۸۱۸
زمان انتشار: ۱۵:۲۸     ۲۰ خرداد ۱۳۹۵
یک گروه هکری وابسته به داعش به تازگی فهرستی متشکل از نام حدود ۸ هزار نفر را منتشر کرده و خواستار قتل آن‌ها شده است.
به گزارش پایگاه 598 ،  یک گروه هکری وابسته به داعش موسوم به «خلیفه سایبری متحد» در طولانی‌ترین فهرست تروری که تاکنون منتشر کرده، نام 8 هزار و 318 فرد را قرار داده است. در لیست مذکور نام شهروندان آمریکایی، کانادایی، استرالیایی و اروپایی دیده می‌شود.

هکرهای داعشی نام و نشانی این افراد را که از 21 کشور مختلف هستند، از طریق شبکه اجتماعی تلگرام منتشر و از هواداران خود در کشورهای مذکور درخواست کرده اند آن‌ها را به قتل برسانند.

باشگاه خبرنگاران نوشت: اغلب افرادی که نام آن‌ها در این فهرست آورده شده است، چیزی حدود 7 هزار و 848 نفر آن‌ها، آمریکایی هستند. در لیست مذکور همچنین نام 312 کانادایی، 69 استرالیایی و 32 انگلیسی دیده می‌شود.

گفته می‌شود در ماه آوریل (31 روز منتهی به 13 اردیبهشت) این گروه پرونده 43 نفر از کارکنان وزارت خارجه آمریکا را که خواستار مرگ آنهاست، هک و در اینترنت منتشر کرد. 

پیش از این نیز این گروه هکری مشخصات و نشانی 3 هزار و 600 شهروند نیویورکی را زیر پیام و هشتگی با این محتوا «خواهان مرگ آن‌ها هستیم» منتشر کرده بود.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام