وي با بيان اينكه اقتصاد پاشنه آشيل كشور است، افزود: برخلاف منابع نفتي سرشار، بهرهوري و شاخصهاي اقتصادي ضعيف است، بنابراين بايد ريل گذاري صحيح صورت بگيرد.
وزير كشور با اشاره به اينكه كار پيگيري اقتصاد مقاومتي را بايد به سه قسمت كوتاهمدت و ميانمدت و بلندمدت تقسيم كنيم، گفت: در كوتاه مدت بايد واحدهاي توليدي غير فعال را فعال كنيم و يا با حجم كم كار ميكنند.
وي افزود: سيستم رابطهاي، رانتي و عدم نظارت در ادارات كشور قابل كتمان نيست، بايد روابط و رانتهايي كه در سيستم وجود دارد، در كوتاه مدت دلايل روشن و شفاف آن احصا شده و پيشگيري شود.
رحمانيفضلي در ادامه سخنانش با بيان اينكه مسكن مهر تصميم غلطي نيست، گفت: ايراد ما به مسكن مهر، اين است كه كجا، چگونه و با چه شرايطي ساخته شده است، اينها مورد سؤال ماست.
وي از حضور خبرنگاران در جلسات رسمي انتقاد كرد و با بيان اينكه هيچ جاي دنيا در جلسات رسمي خبرنگاران اجازه حضور ندارند ولي ما به راحتي اين كار را انجام ميدهيم، افزود: متأسفانه به دليل گرايشات سياسي رسانهها، تيترها و خبرهاي خاصي مخابره ميشود كه سبب ميشود در جلسات رسمي همه حرفها را نتوانيم بزنيم.
وزير كشور با اشاره به اينكه منابع داخلي ما جوابگوي رشد 8 درصدي اقتصاد نيست، اظهار داشت: با منابع موجود رشد اقتصاد، نهايتاً 1.5 تا 3درصد خواهد بود كه با اين رشد، بيكاري و تورم در مدت كوتاه 2 برابر ميشود، بنابراين بايد از سرمايه گذاري خارجي استفاده كنيم.
وي افزود: تاريخ بر ما قضاوت ميكند و بايد از اين فرصت نهايت استفاده را بكنيم، ضمن اينكه اقتصاد مقاومتي را بايد به فرهنگ عمومي مردم تبديل كرده و به عنوان گفتمان غالب كشور، تبيين و تبديل كنيم تا هر كسي از ظن خود يار ما نشود.
رحمانيفضلي در ادامه سخنانش با اشاره به ميزان بيكاري در كشور گفت: مردم امروز در خانه بيكاراني دارند؛ خود من سه بيكار فوق ليسانس در خانه دارم، بنابراين بايد موضوع اقتصاد مقاومتي را دغدغه جان خود كنيم تا شرمنده مردم نشويم.
وزير كشور تصريح كرد: روحيه اقتصاد مقاومتي بايد در همه مديران ايجاد شود، ضمن اينكه نظام ارزيابي دقيق نيز ايجاد كنيم، نزديك به 100 سال است اين مسير اقتصادي را ميرويم كه تغيير يكي دو ساله ممكن نيست ولي بايد به اين روند سرعت دهيم.