به گزارش پایگاه 598، حسن درويش در گفتوگو با خبرنگار بهداشت ودرمان فارس گفت: يك سحري مناسب بايد متعادل و متنوع بوده و از تمام گروه هاي مهم غذايي كه شامل نان و غلات، شير، گوشت و حبوبات، ميوه ها و سبزيجات باشد.
وي ادامه داد: از طرفي بايد غذاهايي مصرف شود كه تند و پرادويه نباشند چون مصرف ادويه فراوان علاوه بر ناراحتيهاي گوارشي تشنگي را هم بيشتر مي كند.
اين متخصص تغذيه گفت: مصرف كربوهيدرات در وعده سحري بسيار مناسب است كه روزه داران مي توانند آن را با مصرف يك فنجان برنج يا ماكاروني، دو تكه نان يا يك كاسه از غلات سبوس دار تآمين كنند.
درويش تصريح كرد: مصرف غذاهاي سرخ كردني مثل انواع كوكوها، كتلت، چلوكباب، جوجه كباب و ماهي نيز تشنگي و عطش را افزايش مي دهند و بهتر است در وعده سحري خورده نشوند.
وي گفت: ميزان مورد نياز پروتئين نيز برابر 4 تكه پنير، 60 گرم گوشت، دو عدد تخم مرغ و يك فنجان حبوبات است كه بايد در وعده سحر مصرف شوند.
اين متخصص تغذيه ادامه داد:مصرف سسها، خامه، سوسيس و كالباس در سحر نامناسب است و باعث بروز دردهاي معده مي شود.
درويش با تآكيد بر مصرف بيشتر سبزيجات در سحر گفت: خوردن سبزيجات، ميوه هاي تازه، يك ليوان شير يا ماست بسيار توصيه مي شوند.
وي افزود: مصرف غذاهاي آبكي مثل سوپ، آش يا آبگوشت يا نوشيدن آب زياد در حين غذاخوردن باعث اختلال در عملكرد آنزيمهاي گوارشي شده و دردهاي معده و نارسايي دستگاه گوارش را ايجاد مي كند.
اين متخصص تغذيه گفت: بهتر است در وعده سحر غذا به مقدار كم خورده شود و روزه داران از پرخوري يا نوشيدن نوشابه هاي گازدار به همراه غذا خودداري كنند و در پايان سحري يك تا 2 عدد خرما، يك عدد ميوه و آب كافي فراموش نشود.