کد خبر: ۳۷۹۴۳۵
زمان انتشار: ۱۴:۰۸     ۱۸ خرداد ۱۳۹۵
محمدی گفت: رستوران‌هایی که قیمت غذاهای خود را بالا می‌برند موظف هستند کیفیت را نیز ارتقا دهند.
به گزارش پایگاه 598، حسین محمدی، رئیس اتحادیه کباب و حلیم در پاسخ به این که چرا به ناگهان قیمت بسیاری از غذاهای رستورانی افزایش چشمگیری یافته است به «نسیم آنلاین» گفت: ما قیمت‌ها را چندان بالا نبرده‌ایم و این افزایش قیمت 5 الی 8 درصد بوده است که دلیل اصلی آن نیز به خاطر افزایش قیمت حامل‌های انرژی بوده است.

وی ادامه داد: درست است که قیمت بسیاری از مواد غذایی از جمله مرغ کاهش یافته است اما برخی از مواد اولیه نیز گران تر شده است در هر صورت به دلیل افزایش برخی از حامل‌های انرژی و افزایش حقوق کارگران این افزایش قیمت چیزی عادی و طبیعی است.


رئیس اتحادیه کباب و حلیم تهران در ادامه گفت: اگر رستورانی بیش از 5 تا 8 درصد افزایش قیمت داشته باشد متخلف خواهد بود و مراجعه کنندگان می‌توانند با تماس با تعزیرات این مشکل را با ما در میان بگذارند تا با متخلفان برخورد شود.


محمدی تصریح کرد: کیفیت غذا، استفاده از ظروف یک بار مصرف گیاهی و در کل نوع سرویس دهی نیز بر روی قیمت تأثیرگذار است.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها