به گزارش افکارنیوز، وضعیت اجرایی مسکن مهر در کشور آنچنان اسفناک است که تاکنون تعداد زیادی از متقاضیان نتوانسته اند واحدهای مسکونی خود را در استان ها و شهرهای مختلف دریافت کنند؛ هرچند در دولت یازدهم آخوندی، وزیر راه و همچنین مهرآبادی قائم مقام وزارت راه و شهرسازی به عنوان متولیان امور اجرایی متعهد به اجرای تعهدات دولت قبل شدهاند و در حضور نمایندگان و اعضای کمیسیون عمران مجلس نیز تاکید کردند که تا پایان سال 95 تمام واحدهای پروژه مسکن مهر پردیس به متقاضیان آن تحویل خواهند داد.
البته این اظهارات نیز همانند سایر وعده های دولت یازدهم در حوزه های مختلف بوده است زیرا بر اساس اخبار منتشر شده در پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، مهرآبادی درباره وضعیت پروژه مسکن مهر پردیس اظهار داشت: دیر شروع شدن برخی از پروژهها مانند شهر جدید پردیس و مشکلات مالی دلایلی است که مانع از به پایان رسیدن عملیات ساخت میزان بسیار کمی از واحدهای سایت مسکن مهر در سال ۹۵ خواهد شد.
هرچند باید گفت این اظهارات در حالی بیان شده است 4500واحد مسکن مهر در پردیس قرار بود دهه فجر سال 94 واگذار شود اما تاکنون این اتفاق نیافتاده است.
سوء مدیریت ها، تعلل و کم کاری مدیران شرکت عمران و ... باعث شده تا این پروژه به سرانجام نرسد و متقاضیان که تاکنون راه به جایی نبرده و پاسخ قانع کننده جز وعده های مکرر دریافت نکرده اند و تکلیفب رداشت از حساب متقاضیان برای انجام زیرساخت ها و ... نیز مشخص نشده، بنابراین این افراد برای رسیدن به حق خود به دیوان عدالت اداری شکایت کنند تا این دستگاه تکلیف این واحدهای مسکونی را تعیین کند.
دیوان عدالت اداری نیز در تازه ترین حکم خود دستور موقت برای این موضوع صادر کرده و آن را به رجب صلاحی مدیرعامل شهر جدید پردیس ابلاغ کرده است.
در دستور موقت دیوان عدالت اداری آمده است که تا اطلاع ثانوی شرکت عمران شهر جدید پردیس حق ندارد بابت خدمات زیربنایی و روبنایی از حساب این متقاضیان پول برداشت کند تا آن پولهایی که قبلاً از حساب مردم برداشته شده است مشخص و سپس رأی جدید صادر شود.
پس از انتشار این خبر، معاون فنی مهندسی شرکت عمران شهرهای جدید با اعلام اینکه هیچ حکمی از سوی دیوان عدالت اداری در زمینه خدمات زیربنایی و روبنایی واحدهای مسکن مهر به دست ما نرسیده؛ گفته است: تا جاییکه امکان داشته باشد منابع مورد نیاز را از اعتبارات شرکت مادر تامین میکنیم.
حسن ولیپور با تاکید بر این که در دوران مدیرعاملی در شرکت عمران پردیس میزان برداشت از حساب متقاضیان برای خدمات زیربنایی و روبنایی را به صفر رساندیم، یادآور شد: سیاست کلی شرکت عمران شهرهای جدید ایران تامین منابع مورد نیاز برای خدمات مذکور از طریق اعتبارات شرکت مادر یا شهرهای جدید است.
وی از بررسی موضوع دستور دیوان عدالت اداری برای شرکت عمران شهرهای جدید نیز خبر داد.
گفتنی است رجب صلاحی مدیرعامل شرکت عمران پردیس نیز در گفتوگو با تسنیم هرگونه برداشت از حساب متقاضیان مسکن مهر برای خدمات زیربنایی و روبنایی را رد کرده و گفته است؛ از دستور دیوان عدالت اداری اطلاعی ندارم.
در حالی که بر اساس قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران داشتن مسکن حق اقشار کمدرآمد جامعه است اما این اتفاقات نشان می دهد که متقاضیان مسکن مهر پردیس همچنان باید در انتظار اتمام واحدهای مسکونی و تحویل خانه های خود باشند؛هرچند به اعتقاد بسیاری از آنها این رویا گویا قرار نیست هیچ گاه به واقعیت برسد و ادامه روند روزه سکوت و بی تفاوتی مسوولان دولتی و همچنین شرکت عمران پردیس نوید بخش هیچ گشایشی در وضعیت این پروژه نخواهد بود.