به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس: احمد بالندری مجری طرح مذکور در این خصوص، بیان کرد: میوه گیاه زرشک
دارای خواص دارویی و درمانی بسیاری است که به طور قطع فرآورده های غذایی و
نوشیدنی های تهیه شده از آن می تواند به عنوان یک محصول فراسودمند مورد
بهره برداری قرار گیرند.
عضو هیات علمی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
در مورد پودرهای نوشیدنی مصنوعی مورد استفاده در محصولات غذایی فرآوری
شده، گفت: این پودرها حاوی انواع رنگ های سنتزی، شکر و افزودنی های ناسالم
هستند که در دراز مدت سلامت افراد جامعه را به خطر می اندازد.
بالندری
در خصوص مزایای پودر نوشیدنی فراسودمند زرشک، تصریح کرد: رنگ جذاب، خواص
درمانی منحصر بفرد، طعم دلپذیر، استفاده از شیرین کنندههای طبیعی و خاصیت
آنتی اکسیدانی از مهمترین مزیتهای تولید این پودر طبیعی به شمار میروند.
وی
به فرمولاسیون طبیعی پودر نوشیدنی فراسودمند حاوی پروبیوتیک اشاره و تاکید
کرد: با توجه به اینکه این پودر نوشیدنی از میوه طبیعی زرشک بی دانه تولید
میشود از اهمیت اقتصادی بالایی برخوردار است و میتواند به محصولی قابل
رقابت با نوشیدنیهای موجود در بازار تبدیل شود.
بالندری گفت:
جایگزین شدن این محصول فراسودمند با نوشیدنیهای فعلی میتواند گامی موثر
در راستای ارتقاء سلامت عمومی جامعه و نیز ایجاد بازار اقتصادی ویژه برای
کشور با توجه به تولید انحصاری زرشک در ایران محسوب شود.
شایان ذکر
است پروبیوتیکها، میکروبهای زندهای هستند که با حضورشان در مواد غذایی،
سبب بهبود فلور میکروبی دستگاه گوارش شده و آثار مفیدی برای مصرف کننده
دارند.
همچنین پروبیوتیکها نقش حائز اهمیتی در افزایش اثرات سلامت
بخش فرآوردههای غذایی دارند. از این رو باکتریهای پروبیوتیک افزوده شده
به نوشیدنی فراسودمند زرشک، به آن ارزش تغذیهای بالاتری میبخشد که سبب
افزایش مقاومت سیستم دفاعی بدن و جلوگیری از ابتلای مصرف کننده به برخی
بیماریها میشود.