به گزارش
سرویس سیاسی پایگاه 598، با گذشت هفت از امضای توافق هسته ای وهمچنین سه ماه از روند اجرایی شدن برجام، عدم پایبندی طرف های غربی و ضعف های ساختاری توافق ضعیف برجام موجب گردیده که به اذعان مسئولین دولتی این توافق تا کنون هیچ گونه عایدی و منفعتی برای کشور نداشته باشد.
دولتی ها که تمامی تلاش خود را برای خودپیروز پنداری مطلق در توافق برجام که شاید بتوان آن را تنها داشته دولت یازدهم برای اغنای افکار عمومی دانست موجب گردید که هرگونه صدای خلاف نظر رئیس دولت یا واکنش های تند و نفی آن روبرو گردد.
پس از آنکه رئیس کل بانک مرکزی در نیویورک با انتقاد از عدم عمل آمریکا به تعهداتش در چارچوب
برجام و خودداری از ایجاد گشایش در روابط بانکی ایران در مورد اثرات برجام
گفت، شاهد تشدید تناقض گویی های مسئولین دولتی هستیم.
در همین خصوص رئیس جمهور امروز در جریان سفر به سمنان برای خنثی سازی اعتراف سنگین رئیس کل بانک مرکزی به عایدی تقریبا هیچ برجام برای اقتصاد ایران با بیان اینکه امروز سه ماه از برجام گذشته است در حالی که برخی فکر میکنند سی سال گذشته است، تأکید کرد: در مدت زمان گذشته از برجام گشایشهای فراوانی در زمینههای مختلف از جمله حمل و نقل هوایی و گردشگری خارجی ایجاد شده است.
این سخنان رئیس جمهور در حالی است که حسن روحانی در سخنرانی های مختلفی مدعی بود در روز اول اجرای برجام کل تحریم ها رفع میشود تاثیر گذار خواهد بود.
به عنوان نمونه رئیس جمهور در نطق زنده تلویزیونی با مردم در خصوص بسته شدن پی . ام . دی و روند اجرای برجام، مدعی شده بود که: در دیماه تحریمها علیه ایران برداشته میشود و دولت یازدهم به یکی از وعدهای خود در انتخابات ۹۲ عمل میکند.
همچنین دکتر حسن روحانی در یک گفتگوی زنده تلویزیونی دیگر با مردم از تفاهم سیاسی منعقدشده میان ایران و گروه 1 + 5 در سوییس در باره برنامه هستهای به عنوان روزی به یاد ماندنی در تاریخ ملت ایران یاد کرده بود و اظهار داشت: با امضای توافق نهایی هسته ای تا اوایل تیرماه آینده، ظرف هفته های بعد اجرای آن آغاز شده و در همان روز اجرای توافق، همه تحریمهای مالی، اقتصادی و بانکی علیه ایران لغو خواهد شد.
حال فارغ از تناقض گویی های مسئولین دولت باید متذکر که دولت یازدهم برای اجرای این توافق ضعیف هزینه های بسیاری از جیب ملتایران نموده و بخش عمده ای از داشته های هسته ای کشور را برچید و از میان برده است. خروج 98 درصد از ذخایر اورانیوم غنی شده از کشور، خارج کردن 14 هزار سانتریفیوژ از مدار و انبار کردن آنها، تخریب قلب رآکتور آب سنگین اراک تنها گوشه ای هزینه های دولت یازدهم از جیب ملت ایران می باشد.