به گزارش پایگاه 598، شادی مددی، کارشناس تغذیه گفت: برای افزایش ارزش تغذیه ای کباب
بهتر است اگر آن را با نان میل می کنید،از نان سنگک که حاوی سبوس بسیار
است، استفاده شود و اگر کباب را با برنج میخورید، بهتر است برنج به صورت
کته طبخ شود.
وی بیان داشت: در کنار کباب مصرف پیاز خام، آب لیمو ترش، نارنج، سماق و
سبزیجات تازه که باعث افزایش میزان دریافتی ویتامین C می شود توصیه می
شود.
مددی افزود: بهتر است هنگام خوردن این غذای خوشمزه و لذیذ از یک ماده
غذایی مصلح مانند سماق استفاده شود. مصرف سماق همراه کباب میزان چربی و
کلسترول جذب شده از گوشت را به حداقل می رساند، همچنین به خاطر خاصیت آنتی
اکسیدانی ای که دارد از عملکرد ترکیبات سرطان زا و رادیکال های آزادی که
هنگام پخت غذا به خصوص در قسمت های سوخته ی آن ایجاد می شود، جلوگیری می
کند . از دیگر مزیت های سماق می توان به خاصیت ضد میکروبی و ضد التهابی آن
اشاره کرد .
وی در خصوص نوشیدنی های مناسب همراه با این غذا گفت: بهترین نوشیدنی
برای این غذا یک لیوان آب است، زیرا نوشیدن نوشابه و دوغ ار ارزش غذایی
کباب می کاهد و جذب آهن گوشت را به حداقل می رساند .بنابراین برای افرادی
که کم خونی دارند، خوردن کباب همراه با دوغ و ماست توصیه نمی شود.
مددی خاطر نشان کرد: خوردن سبزیجات تازه و برگ سبز همراه با کباب
علاوه بر اینکه دارای ویتامین C است، در هضم بهتر غذا و افزایش جذب آهن
نیز کمک می کند .