این سخنان "ایمن بغدادی" آشپز مخصوص خاندان آل سعود است که از 20 سال قبل در خدمت سفره این خاندان است.
سایت
"هافینگتون پست عربی" به نقل از این آشپز 53 ساله نوشت که 20 سال قبل
کارش را با پخت ماهی برای پادشاهان آل سعود در جشن های خصوصی و رسمی آغاز
کرد.
وقتی "عبدالله بن عبدالعزیز" قدرت را در عربستان به دست گرفت،
برای اولین بار 9 سال قبل در "جازان" اقدام به پختن گوسفند درسته نمود.
ایمن،
ملک فهد و عبدالعزیز را رو در رو ندید اما برایشان غذاهای بسیاری شامل
ماهی و گوشت پخت و اینک در خدمت ملک سلمان است که البته وی را دیده و با
او ملاقات کرده است.
مهمترین هنر وی پخت یک نوع ماهی خاص برای
میهمانی های بزرگ است که وزن هر یک از آنها بیشتر از 13 کیلوگرم است، و به
شکل درسته طبخ می شود.
پادشاهان آل سعود، ترجیح می دهند ماهی، سرخ
شده و بدون ادویه و فقط با نمک پخت شود، همچنین گوسفند درسته بریان همراه
با برنج سفید، خشکبار، بادام هندی، کشمش، بادام اما بدون ادویه و فقط با
نمک دیگر غذای مورد علاقه پادشاهان سعودی است.
وی گفت: با توجه به
مناسبت ها و میهمانی هایی که عمدتا سران کشورهای مهم در آن شرکت دارند، هر
غذای خوشمزه شامل گوشت، مرغ، برنج، ماهی و پرنده متناسب با سلیقه های
مختلف سر سفره یافت می شود.
البته ایمن تأکید کرد که پختن غذا برای پادشاهان مسئولیت بزرگی است که به همین دلیل در ابتدای کار بسیار می ترسید.
همچنین وی در سفرهای خارجی خصوصی و نه رسمی با پادشاهان و شاهزادگان آل سعود همراه است.
وی
اظهار داشت که افتخار می کند که می تواند ماهی 13 کیلوگرمی را به شکل
کامل سرخ و آن را به گونه ای تزیین کند که میهمانان فکر می کنند دکوری
است، اما سر سفره متوجه می شوند آن ماهی غذایی آماده خوردن می باشد.
این
اسراف خاندان آل سعود در حالی انجام می شود که سیاست های صرفه جویی
اقتصادی این خاندان به خاطر پرداخت هزینه جنگ های یمن و سوریه باعث گسترش
فقر در این کشور ثروتمند شده است.