کد خبر: ۳۷۰۴۷۷
زمان انتشار: ۱۵:۰۸     ۲۱ فروردين ۱۳۹۵
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: از سال ۹۳ صنعت حدود ۶ درصد رشد مثبت داشته است، بنابراین این نشان می‌دهد که ما از رکود درآمده‌ایم منتها روند رشد آن چیزی نیست که مدنظر ماست.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم: محمدرضا نعمت‌زاده پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: 17 درصد واحدهای کوچک شهرک‌های صنعتی کشور متوقف شده‌اند و وظیفه ما این است که کمک کنیم آنهایی که قابل راه‌اندازی هستند فعال شوند.

وی با بیان اینکه 70 درصد این واحدها مشکلات نقدینگی دارند و به دلیل بدهی‌ای که دارند، بانک‌ها حاضر نیستند به آن‌ها وام بدهند، افزود: خیلی از این واحدها کمتر از ظرفیت خود کار می‌کنند و مشکلات بازار دارند که باید برای آنها بازار ایجاد کرد.

نعمت‌زاده خاطرنشان کرد: دولت چند تصمیم برای ایجاد بازار برای صنایع و تولیدکنندگان گرفته که یکی از آنها صدور کارت اعتباری برای خرید لوازم خانگی و محصولات مصرفی بادوام است که از ماه آینده فعال می‌شود و بحث خرید دین نیز از دو ماه پیش عملیاتی شده و  بانک‌ها باید آن را فعال‌تر کنند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در سال‌های 91 و 92 صنایع رشد منفی داشت، گفت: از سال 93 صنعت حدود 6 درصد رشد مثبت داشته است، بنابراین این نشان می‌دهد که ما از رکود درآمده‌ایم منتها روند رشد آن چیزی نیست که مدنظر ماست اما امسال با رفع تحریم‌ها قطعا حرکت بهتری در این زمینه خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه ما در واردات اولویت خاصی نداریم و بر مبنای تقاضا کالاها را وارد کشور می‌کنیم افزود: از نظر ما کالاهای سرمایه‌ای، دانش فنی، ماشین‌آلات پیشرفته، تکنولوژی و فناوری در اولویت واردات هستند ولی واردکنندگان بر مبنای بازار کالاها را وارد می‌کنند.

نعمت‌زاده تصریح کرد: ما در همه کالای مصرفی خودکفا هستیم و تقاضا می‌کنیم که مردم کالاهای داخلی را مصرف کنند و صنعتگران نیز تلاش کنند با بهبود کیفیت محصولات و رقابت‌پذیر کردن تولیدات خود با محصولات خارجی رقابت کنند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اختصاص 16 هزار میلیارد تومان تسهیلات به صنایع کوچک گفت: این تسهیلات بر اساس تقاضای صنایع به استان‌های مختلف اختصاص می‌یابد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ایرانی
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۴۷ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۵
۰
۰
یک نمونه مشخص از عملکرد مدیران دولت تدبیر و بطریق اولی مسلک کار گزاران و دولت آقای هاشمی را در عملکرد بیست و چهار ساله صنعت خودرو کشور رصد کنیم با این .توضیح اکه افراد فعلی ،دقیقا همانهایی هستند که از ابتدای دهه 70 سکاندار این صنعت شدند و هم اکنون نیز تحت عناوین معاون امور صنایع و ریاست سازمان گسترش ..و انجمنها ، مصدرامور هستند.
شگرد این مدیران شعبده باز، حالت طلبکاری و شاکی بودن از دولتهای وقت است تا کسی نپرسد که تا حال چه کرده اید.اینها با مصرف میلیاردها دلار نفتی در ساخت و ساز ابنیه های شیک بدون کارکرد واقعی، مسافرتهای خارجی و خرید اجناس بی کیفیت ما به ازای پور سانت بیشتر... به ضرر منافع ملی عمل و با سوئ استفاده از نا اگاهی واشنائی وزرای دولتهای مختلف، خود را در قالب مدافع صنعت جا زده و در برخورد با نقادان، حالت استهزا و مرعوب ساختن را در پیش میگیرند.
سئوال این است که با سابقه ممتد و مستقیم مدیریتی این حضرات ،چه گلی به سر این صنعت و کارکنان شریفش زده شده است چرا با تحریم یک شرکت کوچک قطعه سازی در حومه پاریس، کل خط تولید ایرانخودرو تعطیل میشود.
چرا قطعه فولادی پلوس انواع خودرو علیرغم توان داخلی ، بصورت ماشینکاری شده واردمیشود و برای بسته بندی آنهادر داخل، جایزه خود کفائی هم میگیرند ( از سال 1371به استناد قانون خودرو و تا هم اکنون نیز به استناد فصل 98 تعرفه های گمرکی ،به ساخت داخل معافیت پرداخت حقوق گمرکی تعلق میگیرد )
چرا این تیم برابر خصوصی سازی مقاومت وبر انتصاب مدیر دولتی برای ایرانخودرو و سایپا پافشاری میکند. دارائیهای چند مدیر فعال در گذشته و حال حاضر وزارت صنعت ،نشانگر سیر ترقی این مدیران از جنوبی ترین منطقه تهران تا برجهای فرمانیه است.افرادی مانند نعمت بخش ،غروی ،نجفی منش،نجم الدین ،یکه زارع ،صالحی نیا....که در زبان خود را هوادار هاشمی معرفی و جواز دائم العمر غارت بیت المال را گرفته اند.
القصه، انتظار حل بنیادی مشگلات کشور از تیم مدیریتی هوادار خط مشی نئو لیبرالیستی کار گزاران و مدعیان اصلاح طلبی و اعتدال ...به استناد قانون همبستگی ،کاریست عبث و نا فرجام..
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها