به گزارش
پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگارن، حسن اکبری متخصص آسیبشناسی، محقق طب سلامی ایرانی و عضو
هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: افراد باید از غذاهای گیاهی و حیوانی
به میزان متعادل و متناسب مصرف نمایند تا بدن آنها دچار کمبود هیچ ماده
مغذی نشود.
وی ادامه داد: دیواره تمام سلولهای بدن از گلبولهای
قرمز تا سلولهای مغزی و عصبی سرشار از کلسترول حیوانی است و غذاهای گیاهی
نمیتوانند به مقدار کافی این کلسترول را در بدن افراد تولید کنند در نتیجه
سلولها ترمیم نمیشوند و به تدریج شکننده میشوند.
اکبری اظهار
داشت: ویتامین B12 یک ریزمغذی است که در هیچ غذای گیاهی یافت نمیشود و
ماهی، گوشت، تخممرغ و لبنیات منبع سرشار این ویتامین محسوب میشوند به
علاوه کمبود این ویتامین منجر به ضعف، خستگی، اختلالات روانی و آلزایمر
میشود.
وی افزود: اسیدآمینهها، آرژنین، کراتین و
کارنوزین هم در منابع حیوانی وجود دارند همچنین ویتامین D که کمبود آن منجر
به سرطان، پوکی استخوان، ام اس و افسردگی میشود فقط در مواد گوشتی یافت
میشود.
اکبری خاطرنشان کرد: مصرف غذاهایی گیاهی به تنهایی منجر به
کمبود ویتامینهایی نظیر k و E و A میشود که به ترتیب باعث خونریزی، پیری
زودرس، سرطان و نابینایی در افراد میشود.