کد خبر: ۳۶۵۳۸۱
زمان انتشار: ۰۹:۵۶     ۰۶ اسفند ۱۳۹۴
برای بهبود عملکرد مغز، مصرف موادی نظیر تخم‌مرغ، انواع توت‌ها، حبوبات و سایر مواد مغذی بسیار حائز اهمیت است.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران، دکتر رحمانی متخصص تغذیه درخصوص تقویت حافظه بیان کرد: تغذیه‌ تمام سلول‌های بدن به مواد غذایی دریافتی افراد بستگی دارد، بنابراین سلامت کلیه‌ سلول‌ها به نوع رژیم غذایی ارتباط مستقیم دارد.

وی افزود: میوه‌هایی که غنی از ترکیبات آنتی‌اکسیدان می‌باشند و از رنگ تیره‌ای برخوردار هستند نظیر قره‌قات و زغال اخته از تخریب سلول‌های مغزی جلوگیری کرده و بیماری‌هایی همچون زوال عقل و آلزایمر را کاهش می‌دهند، همچنین رژیم‌های غذایی حاوی انواع توت‌ها، توت فرنگی به خصوص شاه‌توت باعث بهبود یادگیری می‌شوند.

رحمانی تأکید کرد: مصرف ماهی‌های چرب مانند سالمون، ساردین و تن هفته‌ای 2 بار و در هر دفعه 100 گرم از این ماهی‌ها به خصوص در گروه‌هایی که از نظر خانوادگی سابقه‌ی بیماری‌هایی نظیر آلزایمر را دارند، ضروری است چون این مواد مغذی سرشار از امگا 3 می‌باشد.

وی ادامه داد: مغزها و دانه‌های روغنی منبع ویتامین E می‌باشند که از کاهش قدرت شناختی در سالمندان جلوگیری می‌کنند و مصرف روزانه 30 گرم از مغزها به خصوص مغز گردو برای بهبود حافظه مفید است. به علاوه غلات کامل، برنج قهوه‌ای و جوانه گندم به سلامت سلول‌های مغز کمک زیادی می‌کنند.

رحمانی خاطرنشان کرد: ماده‌ مغذی دیگر برای سلامت و بهبود عملکرد مغز حبوبات است که باعث تنظیم قندخون می‌شوند و روزانه 2/1 فنجان مصرف حبوبات لازم است. همچنین مصرف 2 تا 3 فنجان چای تازه دم که حاوی فلاونوئید است در این زمینه سودمند می‌باشد و نیز مصرف روزانه‌ی تخم‌مرغ چون حاوی کولین و ویتامین‌های گروه B است، برای تقویت و حفظ حافظه و ارتباطات داخل مغز بسیار حائز اهمیت است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها