به گزارش پایگاه 598 به نقل از خبرگزاری دانشجو، علی اصغر ملکی با اشاره به اینکه قیمت گوشت گوسفندی در دوره شب عید افزایش نمی یابد ، افزود : هم اکنون هر کیلوگرم گوشت شقه بدون دنبه گوسفند به مغازه دار 31 هزارتومان تحویل و دربازار 34 هزارتومان فروخته می شود.
وی آزاد سازی گوسفند های قرنطینه ای در استان آذربایجان غربی و عرضه گوشت آنها دربازار تهران را دیگر عامل رفع کمبود بازار دانست و تصریح کرد : گوشت مورد نیاز تهران از استان های غربی به ویژه کردستان و کرمانشاه تامین می شود.
رئیس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی با اشاره به وجود هزار واحد پروانه دار در تهران برای توزیع گوشت گوسفند با کیفیت و بهداشتی گفت: از تیر امسال گوشت دام های ذبح شده با هدف حذف از بین رفتن بارمیکروبی گوشت قبل از ورود به بازار یک روز در سردخانه ها نگهداری می شوند.
ملکی گوشت توزیع شده درتهران را سالم و با کیفیت دانست و گفت: همه دام های مصرفی درتهران حتماً قرنطینه و سپس درکشتارگاه های مشخص ذبح می شود.