به گزارش سرویس خواندنی های 598 به نقل از مجله پزشکی مادر،سید ضیاء الدین مطهری،
متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: در
مصرف شکلات باید حد اعتدال را رعایت کرد زیرا مصرف بیش از اندازه آن می
تواند مشکل ساز باشد و در واقع مصرف هوشمندانه و متعادل آن است که به
سلامتی بدن کمک می کند.
کاکائوی تلخ نسبت به کاکائوی معمولی دارای
پودر کاکائوی بیشتری است، یعنی هر چه درصد کاکائوی موجود در شکلات بیشتر
باشد، تلخ تر و تیره رنگ تر است. کاکائوی تلخ به دلیل داشتن میزان بیشتری
کاکائو نسبت به کاکائوی معمولی، حاوی پلی فنولها که آنتی اکسیدان بسیار
قوی است، میباشد. ترکیبات فلاوونوییدی موجود در کاکائو باعث از بین بردن
رادیکالهای آزاد موجود در جریان خون شده و از بروز سرطانها و بیماریهای
قلبی - عروقی و تصلب شرایین جلوگیری میکند.