کد خبر: ۳۶۳۱۸
زمان انتشار: ۱۳:۲۴     ۰۳ بهمن ۱۳۹۰
در این پژوهش، 425 کاربر این شبکه اجتماعی مورد مطالعه قرار گرفتند و مشخص شد بیشترین سئوالی که به ذهن افراد هنگام مرور شبکه فیس بوک از خود می پرسند این است که "چرا بیشتر مردم از من زندگی بهتری دارند و چرا از من شادترند؟" و همین سئوال باعث افسرده تر شدن افراد و احساس کسالت و ناخوشی روحی در آنان می شود.
مشرق، بر اساس پژوهش های جدید دانشگاه یوتا درباره تاثیر فضای مجازی بر خلق و خوی افراد، مشخص شد که افراد و کاربران اینترنتی هر چه زمان بیشتری را در فیس بوک بگذرانند به همان نسبت نیز امکان میزان افسردگی و غمگین تر شدن افراد نیز بالا می رود.
 
در این پژوهش، 425 کاربر این شبکه اجتماعی مورد مطالعه قرار گرفتند و مشخص شد بیشترین سئوالی که به ذهن افراد هنگام مرور شبکه فیس بوک از خود می پرسند این است که "چرا بیشتر مردم از من زندگی بهتری دارند و چرا از من شادترند؟" و همین سئوال باعث افسرده تر شدن افراد و احساس کسالت و ناخوشی روحی در آنان می شود. 
 
 
در این تحقیقات همچنین مشخص شد که افراد مورد مطالعه بیشتر روی نکات مثبت زندگی دیگران توجه می کنند و این نکات را با نقاط ضعف زندگی خود مقایسه می کنند و به نوعی داشته های دیگران را با نداشته های زندگی شخصی خود می سنجد که منجر به بوجود آمدن احساس بد و احساس عقب ماندن از دیگران در زندگی می شود.
 
هر چه کاربران اینترنت تلاش کنند زمان کمتری را در شبکه اجتماعی فیس بوک بگذارنند و به جای وقت شان را دوستان و در زندگی واقعی صرف کنند، شادی بیشتری را به خود و زندگی شان می بخشند.  
 
این تحقیقات که در مجله Cyberpsychology منتشر شده خاطر نشان کرده که زمانی که افراد عکس دوستانشان و افراد دیگر را در فیس بوک می بینند به علت این که قادر نیستند همزمان در مورد عکس ها و خوشی ها و سفرهای دوستانشان صحبت کنند و نکات دیگر را متوجه شوند تمرکزشان بر روی عمل خوشی دیگران و نداشتن این تفریح و شادی در زندگی خودشان متوجه می شود در حالی که در ارتباطات رو در رو افراد از بقیه ابعاد سفرها و خوشی های خود نیز صحبت می کنند که ممکن است چندان خوشایند آن ها نیز نباشد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها