وی ادامه داد: وقتی این حزب متوجه شد که حنایش رنگی ندارد، آنها دیدند مقابله مستقیم و رو در رو فایده ندارد و مردم پای انقلاب هستند و با درگیری مسلحانه هم به جایی نمیرسند.
حبیبی در ادامه با شرح مبانی حزب توده بیان داشت: پس از پیروزی انقلاب، حزب توده معتقد بود شعارهای آنها مبنی بر دفاع از توده مردم و کارگران مؤثر نیست زیرا جمهوری اسلامی بهترین نوع شعار را برای مردم آورده است.
وی با بیان این که آنها معتقد بودند باید کاری کرد که مردم خودشان به این نتیجه برسند که نظام دینی توان اداره کشور را ندارد، خاطرنشان کرد: بنابراین زمانی که آنها متوجه شدند مقابله مستقیم با مردم پاسخگوی اهداف آنها نیست، تصمیم به ایجاد اختلال در نظام مدیریتی کشور گرفتند به شکلی که حتی در انجمنهای اسلامی هم نفوذ کرده بودند.
دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دستیابی به اهداف انقلاب پس از گذشت 36 سال، گفت: این که ما بگوییم با گذشت 36 سال از انقلاب به تمام اهداف خود رسیدهایم، یک تعارف غیرمنطقی است.
وی افزود: ما در انقلاب قطعاً به قسمتی از اهداف خود نائل شدیم، اما اگر خیال کنیم هر سه قوه مجریه، مقننه و قضائیه به بهترین وجه فعالیت کردهاند، یک دفاع غیرمستدل از نظام است، زیرا ما نباید چیزی را کتمان کنیم.
حبیبی با بیان این که اگر از بنده سؤال شود که آیا جهت کلی ما در مسیر انقلاب عوض شده است یا خیر، میگویم، جهت کلی ما عوض نشده است، اما دارای نقاط ضعف و قوت هستیم، اظهار کرد: باید قبول کنیم در شرایط عادی به سر نمیبریم.
حبیبی با بیان این که بلاهایی که دشمن بر سر سوریه، یمن و عراق آورده است، تلاش میکند چند برابر آن را بر سر مردم ایران بیاورد و یک نمونه بارز آن هشت سال جنگ تحمیلی است، بیان داشت: این که ما به همه اهداف خود پس از گذشت 36 سال از انقلاب دست نیافتهایم، واقعیتی است که بخشی از آن هم ناشی از ندانمکاری قوای سه گانه کشور است.
وی خاطرنشان کرد: نباید همه مشکلات را به گردن استکبار جهانی بیندازیم، البته استکبار جهانی واقعاً دشمن ما است و تا زمانی که هدفش در براندازی نظام محقق نشود، دست از تلاش برنمیدارد، اما باید گفت ما در سه دستگاه کشور هم با کوتاهیها و سوءمدیریتهای قابل توجهی مواجه بودیم.
دبیر کل حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به اینکه دشمن تلاش میکند تا ثابت کند با دین نمیشود حکومت کرد، اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران با مبنای توحیدی به ثمر رسیدبدین معنا که اگر مردم مسلمان ما موحد نبودند، انقلاب پیروز نمیشد.
وی ادامه داد: دشمن نیز این موضوع را میداند که اگر به لحاظ ایدئولوژیک، تفکر توحیدی در کشور ما وجود نداشت، انقلاب اسلامی به پیروزی نمیرسید، بنابراین در تلاش هستند تا این مبنای توحیدی در ذهن و باور مردم و بهویژه جوانان شکسته شود.
دبیر کل حزب مؤتلفه با تأکید بر تمرکز دشمنان برای از بین بردن تفکر توحیدی مردم، گفت: خوشبختانه تمام فعالیتهای ما حول این نقطه است، اما اگر مبانی توحیدی داشته باشیم، اما با یکدیگر متحد نباشیم، قطعاً به پیروزی نمیرسیم. در زمان انقلاب نیز مردم ما در عین داشتن باور توحیدی به کف خیابانها آمدند.
حبیبی ادامه داد: اگر باور توحیدی وجود داشته باشد و مردم نیز با اتحاد به خیابانها بیایند، اما جهت درستی به این فعالیتها داده نشود، این جریان به آب سهمگینی تبدیل میشود که همه چیز را خراب میکند.
وی با تأکید بر این که دشمن در تلاش است تا بگوید با دین نمیشود حکومت کرد، گفت: ما باید درباره این چالش یک برنامه تهاجمی داشته باشیم و منتظر نباشیم حرکتی انجام شود تا از خود دفاع کنیم، بلکه باید برنامههای ما بهصورت گسترده در همه امور وجود داشته باشد تا این چالش عظیم خنثی شود.
حبیبی در بخش دیگری از سخنانش به همراهی مردم با نظام سیاسی کشور، اشاره کرد و گفت: عامه مردم از مجموعه نظام سیاسی کشور دفاع میکنند، اما در مسائل اقتصادی اینگونه نیست و دولتها به اقتصاد دولتی پایبند بودهاند، نه اقتصاد مردمی.
وی بیان کرد: عامه مردم باید خود را در مسائل اقتصادی شریک بدانند، اما ما به اقتصاد دولتی دامن زدهایم و تا زمانی که مردم احساس نکنند شریک اقتصاد هستند، حتی با تئوریسازی اقتصادی هم کاری از پیش نمیرود.
وی با بیان این که بنده نسبت به مواضع آقای هاشمی رفسنجانی در چند سال اخیر بهشدت معترض هستم و دلم برای ایشان میسوزد، اظهار کرد: این شخصیت هزینههای سنگینی را در جریان انقلاب متحمل شد، اما آقای هاشمی تا به الان یک بار نگفته است تقلب در انتخابات دروغ است و انتظارها از شخصیتی مانند هاشمی رفسنجانی این است که همان مواضعی را در مورد فتنه 88 نگیرد که اشخاصی همچون موسوی یا کروبی گرفتهاند.
حبیبی با اشاره به پیام تسلیت هاشمی رفسنجانی برای فوت پدر میرحسین موسوی گفت: هاشمی در این نامه میرحسین موسوی را خادم انقلاب معرفی کرده بود، اما آیا موضوع هاشمی رفسنجانی نسبت به میرحسین موسوی با نظر رهبر انقلاب درباره وی همخوانی دارد؟
وی تأکید کرد: ما معتقد هستیم باید تلاش شود تا هاشمی رفسنجانی زیر خیمه انقلاب و پشت سر رهبر معظم انقلاب حفظ شود و هماکنون هم دعا میکنیم که وی زیر خیمه انقلاب بماند و به سرنوشت دیگران دچار نشود.
سلسله جلسات با عنوان «از فریاد تا آرزو» با هدف پاسخ به این پرسش که اصلی ترین چالش های پیش روی جمهوری اسلامی در شرایط کنونی چیست و با توجه به گذشت 37 سال از انقلاب تا چه میزان وضعیت امروز نظام با آرمانهای اولیه تطبیق دارد؟ برگزار می شود.
در این سلسله جلسات در نخستین جلسه عفت شریعتی، نماینده سابق مجلس و مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در دومین جلسه غلامعلی رجایی، دکترای تاریخ و مشاور رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام و در سومین جلسه محمد نبی حبیبی، دبیر کل حزب مؤتلفه اسلامی و در جلسه چهارم حجت الاسلام سیدهادی خامنهای، دبیر کل مجمع نیروهای خط امام به ترتیب در روزهای 17، 19، 20 و 21 بهمن ماه سال جاری ساعت 12 در تالار رجایی دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد به سخنرانی می پردازند.
گفتنی است، سلسله جلسات با عنوان «از فریاد تا آرزو» باهمکاری سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی همزمان با ایام دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی ایران برگزار می شود.