به گزارش پایگاه 598، اولیایی متخصص تغذیه با اشاره به فواید مصرف ماهی اظهار داشت: مصرف ماهی
به دلیل داشتن امگا 3 و ویتامین D یکی از مواد غذایی سالم برای تقویت سیستم
ایمنی و دفاعی بدن و شادابی افراد است به طوری که افراد با مصرف منظم و با
برنامه این ماده دریایی خود را در برابر انواع بیماریها و حتی سرطانهای
خطرناک ایمن میکنند.
وی بیان کرد: در رژیمهای غذایی مناسب، با
حذف گوشت قرمز و استفاده از غذاهای گیاهی و ماهی که نقش مهمی در پیشگیری از
سرطان روده بزرگ دارد می توان از سرطان پیشگیری کرد و طبق مطالعات انجام
شده افرادی که از ماهی استفاده نمیکنند 45درصد بیشتر دچار بیماری روده
بزرگ میشوند.
این متخصص با بیان این که مصرف ماهی از التهاب و
سرطانی شدن سلولهای خون جلوگیری میکند، افزود: ماهی سرشار از اسیدهای چرب
اشباع نشده است و همین امر سبب می شود تا به وسیله پیوندهای دوگانهاش
تنظیم فعالیتهای بدن را تنظیم میکند.
اولیایی ابراز داشت: ماهی
همچنین حاوی مقایر ویتامین D است که این ویتامین از بروز سرطان سینه و
کولون در زنان جلوگیری میکند و همچنین ویتامین D، عروق خونی که منجر به
رشد تومورهای خطرناک مغزی میشوند را به طور کامل مسدود و از رشد سلولهای
سرطان جلوگیری می کند.
وی در پایان گفت: افرادی میخواهند عمر
طولانی و سالمی داشته باشند نباید از مصرف منظم ماهی غافل شوند، زیرا این
آبزیان دریایی منبعی از پروتئین، امگا 3 و ویتامین D است که برای سلامتی و
شادابی بدن مفید است.