زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * 

 

      
کد خبر: ۳۵۸۵۰۶
زمان انتشار: ۱۴:۳۶     ۱۸ دی ۱۳۹۴
وزارت خارجه ترکیه طی بیانیه‌ای اعلام کرد که سفیر ایران در آنکارا پنج شنبه شب به وزارت خارجه ترکیه فراخوانده شده است.

به گزارش پایگاه 598، وزارت خارجه ترکیه اواخر وقت پنج شنبه سفیر ایران در آنکارا را فراخواند.

روزنامه «دیلی صباح» گزارش داد که سفیر ایران در آنکارا پنجشنبه شب به وزارت خارجه ترکیه فراخوانده شده است و دلیل آن را گزارش‌های رسانه‌ای در ایران که در آن‌ها عنوان شده که احتمالا بین سفر رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه به ریاض و اعدام شیخ نمر باقر النمر روحانی برجسته عربستانی ارتباطی وجود دارد، اعلام کرد.

به دنبال این اخبار، وزارت خارجه ترکیه نیز طی بیانیه‌ای این خبر را تایید کرد.

عربستان روز شنبه تنها چند روز پس از آنکه اردوغان در سفر به ریاض با سلمان پادشاه عربستان دیدار کرد، دست به اعدام شیخ نمر و 46 نفر دیگر زد. همزمانی این دو رخداد موجب شد تا گمانه‌زنی‌هایی در مورد رابطه احتمالی آن‌ها در رسانه‌ها شکل گیرد.

اردوغان پیش از این هم چند بار از دولت ایران خواسته بود رسانه‌ها را از انتشار اخبار و مطالب حاوی انتقاد به دولت ترکیه بازدارد.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام