به گزارش پایگاه 598، زهرا زینلی ظهار کرد: برای پیشگیری از اضافه وزن و چاقی، قند و شکر مصرفی
در برنامه غذایی روزانه باید کمتر از شش قاشق چایخوری باشد که این مقدار
شامل قند پنهان در مواد خوراکی مثل عسل، مربا، بستنی، نوشابه و آبمیوه،
شیرینی و شکلات هم میشود.
وی افزود: بسیاری بر این عقیدهاند که
مصرف شیرینی بعد از صرف غذا (بهویژه غذای چرب) باعث هضم آن میشود؛
درحالیکه مصرف شیرینی در این مواقع کار معده را سنگین کرده و از طرفی باعث
جذب کامل موادغذایی شده و منجر به اضافه وزن و چاقی میشود.
زینلی
تصریح کرد: بسیاری از افراد نیز معتقدند تا زمانی که شیرینی و مواد قندی
نخورند، قدرت انجام کاری را ندارند و افت قند خون پیدا میکنند، درحالیکه
بدن، خود قند خون را تنظیم میکند.
کارشناس مسئول تغذیه مرکز
بهداشت شهرستان تاکستان اضافه کرد: مصرف مقادیر زیاد قند و شکر، سمومی را
در بدن تولید میکند که باعث تخریب سلولها و افزایش خطر ابتلا به سرطان
میشود.
وی هشدار داد: مصرف زیاد قند و شکر باعث عدم تعادل هورمونی
بدن و آسیب به غدد داخلی مثل غدد فوق کلیوی و لوزالمعده میشود که میزان
قند خون را تا حدود زیادی تحت تاثیر قرار میدهد. مصرف زیاد مواد قندی در
زنان موجب تشدید علائم اضطراب، ترس، کجخلقی، خستگی مزمن و افزایش علائم
سندروم پیش از قاعدگی میشود.
کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت
شهرستان تاکستان در پایان اضافه کرد: مصرف زیاد موادقندی، کاهش وزن در
افراد چاق را دچار مشکل میکند، زیرا با مصرف زیاد موادقندی و شیرین، سطح
انسولین خون بالا میرود که این خود منجر به افزایش ذخیره کربوهیدرات و
چربی بدن و در نتیجه اضافه وزن و چاقی خواهد شد.