کد خبر: ۳۵۷۷۹۵
زمان انتشار: ۰۹:۰۸     ۱۴ دی ۱۳۹۴
بازخوانی حمله خونین عوامل سعودی به سفارت ایران در سال ۹۲/
آل سعود در حالی روابط خود با ایران را به دلیل تعرض برخی افراد به سفارتخانه‌اش در تهران قطع کرد که در سال 1392 در حمله تروریستی گروه مورد حمایت ریاض به سفارت ایران در بیروت 23 تن به شهادت رسیدند.

به گزارش پایگاه 598، دولت سعودی در حالی روابط دیپلماتیک خود با ایران را به دلیل تعرض برخی افراد به سفارتخانه‌اش در تهران قطع کرد که حدود دو سال پیش یعنی اواخر آبان ماه 1392 در حمله تروریستی یک گروه مورد حمایت دولت سعودی به سفارت ایران در بیروت 23 تن از جمله حجت الاسلام انصاری رایزن فرهنگی ایران به شهادت رسیدند.

بمب‌گذاری سال 1392(2013) در بیروت، انفجاری است، که توسط دو بمب‌گذاری انتحاری در مقابل سفارت ایران در بیروت انجام گرفت و براثر آن 23 نفر از جمله رایزن فرهنگی ایران در بیروت کشته شدند. 

 

 

گردان عبدالله عزام، از گروه جهادی سَلَفی وابسته به عربستان مسئولیت این انفجار را بر عهده گرفت. این گروه در پیامی ویدئویی بمب‌گذاری‌ها را «اقدامی تلافی‌جویانه در مقابل دخالت ایران و حزب‌الله لبنان در جنگ داخلی سوریه» دانسته بود. 4 روز پس از حمله، پلیس لبنان از شناسایی هردو عامل انتحاری حمله خبر داد. این افراد از سلفیان ساکن لبنان با تابعیت‌های متفاوت و از نزدیکان شیخ احمد الاسیر بودند.

طراح حمله تروریستی به سفارت ایران در لبنان فردی سعودی تبار به نام "ماجد الماجد" بود که از سرکردگان گروه موسوم به عبدالله عزام به شمار می آمد. این گروه از ابزارهای سیاسی آل سعود در لبنان محسوب می شود.

 

 

در تاریخ 30 دسامبر 2013 میلادی، مقام‌های لبنانی از دستگیری ماجد الماجد، فرمانده سعودی‌تبار گردان عبدالله عزام خبر دادند.
ماجدالماجد بعد از شناسایی توسط ارتش لبنان در یک حادثه مشکوک مجروح و نهایتا کشته شد و جنازه اش به ریاض منتقل گردید. ماجد به عامل اجرایی پروژه های ضدایرانی"بندربن سلطان" رئیس وقت استخبارات عربستان شهرت داشت.
بسیاری از مسئولان امنیتی لبنان و حزب الله، استخبارات عربستان سعودی را طراح پشت پرده حمله تروریستی به سفارت ایران در بیروت می دانند.

به نظر می‌رسد رژیم آل سعود با پیش دستی کردن در قطع روابط دیپلماتیک با جمهوری اسلامی ایران و شانتاژ خبری به دنبال منحرف کردن افکار عمومی جهان اسلام از اعدام غیرقابل توجیه شیخ نمر باقر النمر رهبر شیعیان این کشور است.

عربستان سعودی با اعدام 46 تن دیگر به بهانه تروریست بودن و مقابله با تروریسم به دنبال فرار از اتهامات مربوط به حمایت از داعش و دیگر گروههای تروریستی در خاورمیانه است. بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان غربی ریاض را از حامیان اصلی گروه تروریستی داعش و همچنین گروههایی نظیر جبهه النصره و احرار الشام در سوریه می‌دانند.


اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها