یکی از بخش های خبری صدا و سیما، در بازخوانی حوادث پس از انتخابات سال 1388، برگزاری مراسمی در میدان ولی عصر، و هم چنین تعبیر خس و خاشاک از سوی رئیس جمهور منتخب را از عوامل زمینه ساز فتنه، اعلام کرد.
اتهامات صدا و سیما، سطحی تر از آن است که نیاز به توضیح داشته باشد.
خیلی روشن است که آقای احمدی نژاد، تعبیر خس و خاشاک را برای معترضان و کسانی که به او رای ندادند، به کار نبرد.
تا کنون ده ها بار این بخش از سخنان آقای احمدی نژاد، از همین صدا و سیما پخش شد و صدها بار متن اصلی سخن وی، در رسانه ها و شبکه های اجتماعی منتشر شد.
رئیس جمهور سابق کشورمان آشکارا در برابر 40 میلیون رای دهنده تواضع می کند و احترام همه حتا معترضان را نگاه می دارد و اشاره می کند که چهار پنج نفر اقلیتی که جزیی از دریای اتحاد و وحدت مردم ایران نیستند، خس و خاشاک اند.
اصرار عده ای از جریان اصلاحات و حالا صدا و سیما، بر تکرار این اتهام و این دروغ ناجوانمردانه که منظور دکتر احمدی نژاد از خس و خاشاک، همه ی کسانی بود که به وی رای ندادند، یک بی تقوایی آشکار و مصداق تعدی به حق الناس است و حتما همه ی دست اندرکاران این برنامه، در روز داوری و در برابر خداوند قهار، باید پاسخ گوی این دروغ و اتهام زشت باشند.
در اجتماع بزرگ میدان ولی عصر نیز بیش از آن که شاهد جشن پیروزی مغرورانه و تحریک آمیز باشیم، شاهد ادای احترام منتخب مردم به همه ی رای دهندگان بودیم.
کسی از روی غرور و خودخواهی حرفی نزد، از پیروزی سخن گفته نشد، رقیب تحقیر نشد، رای دهندگان به دیگر رقبا، بی سواد و بی شناسنامه خوانده نشدند، رجز خوانی نشد، گفته نشد که والله بالله فلان دوران تمام شده است.
جشن وحدت بود، پیامی برای همه که ما همه در کنار هم هستیم و هم وطنیم.
آن که مغرورانه و خودخواهانه نقش همه را در فتنه معلوم و تبیین می کند و برای خود نقش و اثری نمی بیند، صدا و سیماست.
اگر برخی در صدا و سیما، گمان کرده اند با تایید ادعای دروغ خس و خاشاک، دل هایی را متوجه خود می کنند و آن ها را نرم می سازند و نسبت به صدا و سیما خوش بین شان می کنند، در اشتباه هستند، چرا که مدعیان خس و خاشاک، همان هایی هستند که صدا و سیما را هم یکی از عوامل شکل گیری فتنه می دانند.
خوب است صدا و سیما، از این خود گویی و خود خندی پر نخوت فاصله بگیرد و مناظره ای با حضور کارشناسان برگزار کند تا نقش صدا و سیما در حوادث سال 1388 معلوم و بررسی شود.
بدیهی ست باید از کارشناسان جریان های مختلف دعوت شود و روشن است اگر یکی از همین کارشناسان همیشگی که هم در امور سوریه، هم در خصوص آمریکای لاتین، هم امور آشپزی و چگونگی عمل آوردن ته دیگ خوب ماکارونی و هم مسائل فرهنگی، صاحب نظر هستند، در برنامه ای یک طرفه چنین بررسی داشته باشند، اثر و نتیجه ای نخواهد داشت.
حالا که نقش همه را در سال 1388 معلوم کرده اید، وقت آن رسیده، نقش صدا و سیما را هم معلوم کنید.
حتما شنیدنی و دیدنی خواهد بود.