به گزارش
پایگاه 598، خوراک، خوراکی، یا غذا خوردنیای است که در جوامع متفاوت به صورت خام و
دستنخورده، تغییریافته و یا نیمهتغییریافته برای مصرف آماده میشود.
خوراک میتواند منشاء حیوانی یا گیاهی (و یا گاهی معدنی) داشته باشد، و
برای رفع نیاز تغذیه و یا لذت بردن مصرف شود.
در ﺩﻫﻪ ۴۰مسئول پخش غذا-ﻫﺸﺖ ﻃﺒﻘﻪ ﺳﯿﻨﯽ ﭘﺮ ﺍﺯ ﻏﺬﺍ ﮐﻪ ﺍﻏﻠﺐ ﭘﻠﻮ،ﮐﺒﺎﺏ،ﺭﯾﺤﺎﻥ، ﺗﺮﺷﯽ،ﺩﻭﻍ،ﻣﺎﺳﺖ ﻭﺧﯿﺎﺭبود حمل می کرد .