به گزارش پایگاه 598، خواص مهم سبزیجات سفیددکتر ربابه شیخالاسلام گفت: بررسیها نشان میدهد که
این سبزیجات سفید حاوی مواد مغذی گیاهی مفید هستند که کمتر جدی گرفته
شدهاند، ضمن اینکه مواد مغذی خیلی خوبی مثل ویتامین C، فیبر، پتاسیم و
ویتامین D و کلسیم دارند.
وی افزود: از جمله این گیاهان میتوان به
سیبزمینیها که اغلب به اشتباه به عنوان یک کربوهیدرات بدون کالری در نظر
گرفته میشوند، اشاره کرد و همچنین یک سیبزمینی متوسط با 110 کالری،
تقریبا نیمی از نیاز شما به ویتامین C را تأمین میکند و بیش از یک موز
پتاسیم دارد.
دکتر شیخالاسلام از دیگر سبزیهای سفید مغذی گل کلم
را نام برد و افزود: این سبزی حتی مقداری از نیاز روزانه بدن به کلسیم،
ویتامینهای B، منیزیم و پتاسیم را تأمین میکنند و مطالعات نشان داده که
خانواده کلمها حاوی آنتیاکسیدانها و ترکیبات مفید دیگری نیز هستند که
میتوانند بیماریهای مزمن از جمله بعضی از سرطانها را به خوبی التهابهای
مزمن کنترل کنند.
وی خاطرنشان کرد: پیاز نیز علاوه بر اینکه سرشار
از ویتامین C، فیبر، اسید فولیک، کلسیم و آهن هستند نوعی فلاونوئید دارند
که نقش مهی در محافظت از بدن در برابر بیماریهایی از قبیل آب مروارید،
بیماریهای قلبی- عروقی و بعضی سرطانها ایفا میکند.
دکتر
شیخالاسلام در پایان از قارچها به عنوان سبزی سفید مفید نام برد و افزود:
قارچها میتوانند بیش از نیاز شما دارای ویتامین D باشند و همچنین سرشار
از ویتامینهای ریبوفلاوین و نیاسین میباشند که هر دو در افزایش عملکرد
شناختی نقش دارند.