کد خبر: ۳۵۳۹۰۲
زمان انتشار: ۱۳:۳۸     ۱۶ آذر ۱۳۹۴
رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران از برگزاری جلسه کارگروه مزد در روز چهارشنبه ۱۸ آذرماه خبر داد و گفت: ما خواهان تحول مزدی و دستمزد منصفانه هستیم و این درخواست را طی نامه‌ای به رئیس‌جمهور اعلام خواهیم کرد.
به گزارش پایگاه 598، غلامرضا عباسی، از برگزاری جلسه کارگروه مزد در روز چهارشنبه 18 آذر ماه خبر داد و گفت: این جلسه در معاونت روابط کار با حضور  نمایندگان و تشکل‌های کارگری برگزار می‌شود.
 
رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران گفت: معمولاً‌ در جلسات مزدی کارگران گزارش‌هایی از  کمیته‌های بررسی مزدی در استان‌ها ارائه می‌شود و مباحث مختلف در زمینه مزد مورد بررسی قرار می‌گیرد. ما خواهان تحول مزدی و دستمزد منصفانه در دولت تدبیر و امید هستیم.
 
 عباسی بیان کرد: نمایندگان کارگران از روش تعیین دستمزدها در سال‌های گذشته گلایه دارند و معتقدند معیشت نیروی کار در تعیین مزد هیچ‌گاه در نظر گرفته نشده است و  قدرت خرید خانوار افت کرده است. دستمزدی باید تعیین شود که زندگی کارگری با آن تأمین شود.
 
رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران با اعلام اینکه نمایندگان کارگران در حال تهیه نامه‌ای خطاب به رئیس جمهوری برای تعیین ساختار جدید مزد هستند، گفت: با توجه به اهمیت موضوع افزایش دستمزد سال 1395 فعالیت کارگروه‌های استانی, منطقه‌ای و کشوری به‌منظور بررسی میدانی وضعیت معیشت خانوارهای کارگری از مشهد آغاز شده است. موضوع معیشت کارگران امر بسیار مهمی است و کارگروه‌های استانی تعیین دستمزد و بررسی میدانی باید گزارش‌های خود را به 9 دفتر منطقه‌ای سراسر کشور ارسال کنند و پس از آن در شورای عالی کار بررسی شود تا هرچه زودتر میزان دستمزد کارگران کشور برای سال آتی تعیین شود.
 
رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران گفت: در حال حاضر کارگران با حقوق 720هزار تومان نمی‌توانند زندگی را مدیریت کنند. تأمین معیشت، امنیت شغلی و حمایت‌های بیمه‌ای از دغدغه‌های اصلی کارگران است.
 
وی یادآور شد: اینکه می‌گویند دستمزد روی هزینه تولید و تعدیل احتمالی نیروی کار تأثیر گذار است اشتباه است. در حال حاضر شکاف میان حداقل  دستمزد کارگران و هزینه معیشت کارگران بسیار زیاد است. دولت باید طبق جدولی عقب‌ماندگی مزدی کارگران طی سال‌های گذشته را جبران کند.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها