به گزارش پایگاه 598، میر مسعود حسینیان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم ، اظهار داشت: مهمترین چالشهای موجود در کربلا موضوع اسکان زائران و گمشدگان است، با تمام امکانات و تمهیدات صورت گرفته این نگرانی وجود دارد که با کمبود فضای اسکان اطراف حرم مواجه شویم.
وی افزود: از زائران جوان خواستیم تا محلهای اسکان موجود در کربلا را به کهنسالان و بانوان اختصاص دهند و خود در مبادی ورودی کربلا مستقر شوند زیرا در موکبهای موجود در مبادی ورودی کربلا فضای بیشتری برای اسکان زائران وجود دارد.
سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کربلا، عنوان کرد: متأسفانه در روزهای اخیر با مفقودی بسیاری از افراد خردسال و کهنسال مواجه شدیم، این در حالی رخ داد که پیش از این تذکرات متعددی به زائران مبنی بر همراه داشتن پلاکهایی با شماره، نام و نشانی کامل داده شد.
وی گفت: البته بیش از 300 راهنما به صورت سیار در بین زائران همچنین ایستگاههای گمشدگان در کربلا فعالیت دارند و بسیاری از موارد با سرعت پیگیری میشود اما لهجه، گویش، عدم سواد و هوشیاری کافی برخی از گمشدگان کار را دچار مشکل میکند.
حسینیان بیان کرد: بخشی دیگر مشکل گمشدن مدارک زائران است، زائران از همراه داشتن مدارک شناسایی اضافی خودداری کرده و نسبت به محافظت از مدارک همراه توجه داشته باشند.
وی اظهار داشت: برخی زائران بدون ویزا یا گذرنامه معتبر وارد عراق شدند که متأسفانه بر اساس قوانین کشور عراق در صورت دستگیری بین 2 تا 6 سال حبس در پی دارد، زائران باید به قوانین کشور عراق احترام بگذارند.
سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کربلا با تأکید بر اینکه زائران مدت حضور در عراق مندرج در ویزای اربعین را رعایت کنند، افزود: بر اساس قوانین کشور عراق زائران در روز نخست پایان اعتبار اقامت 90 دلار و به ازای هرروز اقامت اضافه خارج از مدت تعیینشده 10 دلار جریمه میشوند.