بررسیها نشان میدهند، آجیل دارای مواد مغذی فراوان از جمله امگا 3 و پروتئین است.
پژوهشگران مصرف گردو را به عنوان یک میان وعده حاوی مواد مغذی چون چربیهای اشباع نشده، پروتئین، ویتامین و موادمعدنی به افراد توصیه اکید میکنند.
نتایج این تحقیق در مجله تغذیه بالینی ایالات متحده که شامل61 تحقیق جداگانه است به چاپ رسیده است. براساس این تحقیقات آجیل و به طور ویژه گردو میتواند سبب کاهش التهاب، بهبود عملکرد شریانها، پایین آوردن فشارخون و همینطور کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 شود. این نتایج از آزمایش بر روی 2 هزار و 582 فرد داوطلب به دست آمده است.
مصرف گردو همچنین به دلیل دارا بودن فیبر باعث جلوگیری از بروز اشتهای کاذب و به دنبال آن چاقی در افراد میشود.
کارشناسان حتی مصرف 5 گرم گردو در روز را برای محافظت از قلب به ویژه در سنین بالا الزامی میدانند.
بالا بودن میزان کلسترول بد خون یکی از دلایل اصلی ابتلای افراد به انواع بیماریهای قلبی و سکته قلبی است. عدم داشتن تحرک، مصرف غذاهای پرچرب، استعمال دخانیات، زمینههای ارثی و داشتن استرس از علل بروز بیماریهای قلبی در افراد هستند.
منبع: باشگاه خبرنگاران