کد خبر: ۳۵۱۵۱۲
زمان انتشار: ۱۰:۱۱     ۰۱ آذر ۱۳۹۴
بشار اسد یک «شاخص» است؛ اگر این شاخص باقی بماند، ولو اینکه تغییراتی در سیستم مدیریتی سوریه ایجاد شود، به معنای پیروزی کشورهای حامی اسد از جمله ایران، روسیه و عراق است.

به گزارش پایگاه 598، سایت الف نوشت:‌ ترجیع بند راهبرد آمریکا و اروپایی ها و کشور های هم پیمان آنها در خصوص اوضاع سوریه، فقط یک جمله است: بر کناری اسد از قدرت!

آنها بر روی هیچ سناریوی دیگری از جمله توقف آتش بس – مقابله با تروریست ها – آرامش در سوریه و بالاخره برگزاری یک انتخابات آزاد در آن کشور و بازسازی آن، تاکید نمی کنند. بلکه حرف اول و آخر آنها و مقدم بر هر سناریوئی، برکناری اسد از قدرت است و عجیب است که منادیان دمکراسی و انتخابات آزاد، حتی حاضر نیستند بشار اسد به عنوان یکی از نامزدها هم در انتخابات آزاد شرکت کند تا شاید پیروز انتخابات شود و مکرراً تاکید می کنند که "اسد باید برود."

اما دلایل اصلی این اصرار آنان چیست؟ آیا آنچه عنوان می کنند که بشار اسد در کشتار مردم سوریه شریک بوده و نمی تواند رئیس جمهور باشد صحیح است؟ پر واضح است که این سخن، ادعائی مضحک و بی اساس است که فقط برخی ساده اندیشان – منجمله تعدادی اصلاح طلبان داخلی – آنرا باور می کنند.

حمایت از رژیم های سرکوبگر و دیکتاتور طی دهها سال گذشته و حتی هم اکنون و نیز تشکیل و تقویت مخوف ترین گروه های تروریستی تاریخ، گوشه ای از پرونده غربی هاست که رژیم فعلی سوریه به نسبت آنها بسیار سر بلند تر است.

به باور این قلم، دلایل اصرار غربی ها و اقمار آنها در اصرار به برکناری اسد، سه دلیل عمده است:

۱. بشار اسد یک "شاخص " است. اگر این شاخص باقی بماند، ولو اینکه تغییراتی در سیستم مدیریتی سوریه ایجاد شود، به معنای پیروزی کشورهای حامی اسد منجلمه ایران و حزب الله و روسیه و عراق است  و اگر از قدرت کنار رود، به معنای شکست این جریان و پیروزی غربی هاست. لذا آنها اصرار دارند که این "نماد" از قدرت کنار رود تا پیروز میدان سوریه، غرب و همپیمانانش باشند.

۲. بقاء "اسد" در قدرت به دلیل اینکه مظهر یک "دولت مرکزی" با توجه به سابقه تاریخی خانواده اسد در قدرت است، به معنای بقای یکپارچگی کشور سوریه است. در صورتی که بشار اسد از قدرت کنار رود، هیچ آلترناتیو جدی برای حکومت در دمشق وجود ندارد و اختلاف نظرها در میان معارضین بسیار شدید خواهد بود (همچنان که همین الان هم هست). لذا امکان تشکیل یک حکومت فراگیر کاملاً غیر ممکن می شود. بدین ترتیب غربی ها به سادگی می توانند کشور سوریه را به دو یا سه منطقه مستقل تقسیم کنند و این امر قطعاً در جهت منافع رژیم صهیونیستی خواهد بود.

۳. در صورتی که انتخابات آزاد در سوریه برگزار شود، بدون تردید بشار اسد با آراء بسیار قابل توجه مردم سوریه به ریاست جمهوری انتخاب می شود. این موضوع، واقعیتی است که غربی ها و ترکیه و سعودی نیز به خوبی به آن واقف هستند. لذا تلاش می کنند که با فشارهای سیاسی و بین المللی، مانع حضور بشار اسد در دوره انتقالی و یا انتخابات نهائی شوند.

بدین ترتیب بار دیگر ادعای دمکراسی خواهی غربی ها به محک آزمون گذاشته شده است.


اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها