وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۳۵۱۱۹۸
زمان انتشار: ۱۲:۵۶     ۲۸ آبان ۱۳۹۴
مرکز تحقیقاتی گارتنر پیش‌بینی کرده تا سال 2016 بالغ بر 6.4 میلیارد دستگاه به یکدیگر از طریق تکنولوژی M2M (ماشین به ماشین) به یکدیگر متصل شوند.
به گزارش پایگاه 598، این میزان اتصال حاکی از رشدی 30 درصدی به نسبت سال 2015 خواهد بود که تا سال 2020 میلادی نیز به 20.8 میلیارد دستگاه می‌رسد.

طبق این گزارش، در سال 2016 روزانه 5.5 میلیون شیء (دستگاه دیجیتالی) جدید به شبکه ارتباطی جهانی یا منطقه‌ای متصل می‌شوند. هزینه اینترنت اشیاء در سال 2016 حدود 235 میلیارد دلار خواهد بود که رشدی 22 درصدی به نسبت سال جاری میلادی خواهد داشت.

طبق پیش‌بینی‌های این مرکز تحقیقاتی، چهار میلیارد شی‌ء متصل در سال 2016 مربوط به بخش مصرف کننده خواهد بود که تا سال 2020 به 13.5 میلیارد می‌رسد.

هزینه‌های برنامه‌های کاربردی سمت مصرف کنندگان در سال 2016 حدود 546 میلیارد دلار خواهد بود که می‌تواند تحریک تقاضای 868 میلیارد دلاری را در پی داشته باشد.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام