
زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمیرسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق میکنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * *
به گزارش پایگاه 598، شهاب مرادی کارشناس خانواده، تصویری که روز گذشته در فضای مجازی بسیار دست به دست می شد را روی صفحه شخصی اینستاگرامش منتشر کرد و نوشت: «وقتی طلافروش ها روضه می خوانند».
دلم لرزید و چشمم را اشک گرفت
گفتم چشم شما هم به اشک متبرک شود
به گزارش فارس، کسبه یک مجتمع تجاری در مشهد با نصب بنری که روی آن نوشته شده است «به احترام شهادت حضرت رقیه(س) و عرض ادب به ساحت مقدس ایشان امروز در این مجتمع گوشواره عرضه نمیگردد» تألم خود را از شهادت آن بزرگوار ابراز کردند.