به گزارش پایگاه 598، دکتر حمید فرحبخش دکتر تغذیه و سلامت گفت: آنتی اکسیدانها مواد شبه
ویتامین هستند که فاقد ویتامین هستند اما منجر به بهبود وضعیت بدن و
بالابردن سطوح ایمنی خواهند شد و به دو دسته محلول در آب و محلول در چربی
تقسیم میشوند.
فرحبخش افزود: نمونه آنتیاکسیدانهای محلول در آب
ویتامین C است که به بهبود وضعیت عمومی و جلوگیری از سرماخوردگی و
آنفولانزا کمک میکند و آنتیاکسیدان محلول در چربی، ویتامینE است که در
روغنها وجود دارد و منجر به جلوگیری از بروز سرطانها میشود.آنتی
اکسیدانی به اسم لیکوپن وجود دارد، مقدار زیاد در گوجهفرنگی و هندوانه
وجود دارد و میتوان با مصرف منظم آن از بدن در مقابل سلولهای سرطانی
محافظت کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: منبع اصلی آنتیاکسیدانها
فیبر موجود در میوهها و سبزیجات میباشد که نقش عمدهای در پیشگیری از
سرطانهای امروزی دارد.