به گزارش پایگاه 598، دانشمندان به افرادی که خواستار کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام هستند،
توصیه میکنند علاوه بر مصرف خود میوه موز، پوست آن را به صورت پخته، آبپز
و یا سرخ شده در رژیم غذایی خود قرار دهند.
گفتنی است، با وجود غیر
عادی بودن مصرف پوست موز در برخی جوامع ، رژیم غذایی روزانه بسیاری از
کشورها از جمله شبه قاره هند و مجمعالجزایر دریای کارائیب استفاده
میشود.
بررسیها نشان میدهند، پوست موز حاوی انواع ویتامینها، مواد مغزی و آنتی اکسیدانهای فراوان است.
اما
در عین حال کارشناسان توصیه میکنند از مصرف پوست موزی که با کودهای
شیمیایی مورد سمپاشی قرار گرفته افراد خودداری کنند و نیز پوست موز را بطور
کامل شستشو دهند.
کارشناسان فیبر اضافی موجود در موز را حاوی پتاسیم، ویتامینc و ویتامین B6، ویتامین A و ویتامین B12میدانند.
مصرف پوست موز به صورت موضعی نیز سبب تسکین دهندگی نیش حشرات و همین طور قابلیت سفید کردن دندانها است.
نتایج استفاده از پوست موز در کاربردهای دارویی در مجلات فیتوشیمی و Pharmacoynosy به چاپ رسیده است.
همچنین پوست موز در درمان و کاهش نقطه کبودشده بر سطح پوست اثری معجزه آسا دارد.