کد خبر: ۳۴۷۱۵۴
زمان انتشار: ۱۳:۲۳     ۰۴ آبان ۱۳۹۴
به گزارش پایگاه 598، برج تایپه ۱۰۱ (Taipei 101) که همچنین با نام مرکز مالی جهانی تایپه ( Taipei World Financial Center) معروف است یک آسمانخراش ۱۰۱ طبقه ای با ارتفاع کل ۵۰۹ متر در تایپه تایوان است.

این آسمانخراش از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۰ بلندترین برج جهان بود ( که این لقب با افتتاح برج خلیفه دبی از آن گرفته شد).این برج علاوه بر ۱۰۱ طبقه بالای زمین, دارای ۵ طبقه زیر زمین است.

این سازه به گونه ای ساخته شده است که توانایی تحمل طوفانها و زمین لرزه های قوی را داشته باشد. گفته میشود این ساختمان میتواند بادهایی با سرعت ۶۰ متر بر ثانیه و بزرگترین زلزله هایی که در یک چرخه زمانی ۲۵۰۰ سالی رخ میدهد را تحمل کند.
 
 
معرفی بلندترین برج های جهان+عکس
 

 

 
برج ویلیس (Willis Tower) - شیکاگو


ساخت این آسمانخراش بین سالهای ۱۹۷۰ تا ۱۹۷۳ انجام شد.موارد بهره برداری: اداری – تجاری – ارتباطات و سکوی دیدتعداد آسانسورها = ۱۰۴ (که شامل ۱۶ آسانسور دو طبقه است)مجموع مساحت طبقات = ۴۲۴۰۰۰ متر مربع (که ۳۵۴۰۰۰ متر مربع آن جزو فضاهای اجاره ای آن است   بالاترین قسمت این ساختمان (نوک ساختمان) مرتفع ترین نقطه در شیکاگو است، ساختمان ویلیس به دلیل معماری نامتقارنی که دارد به میزان ۱۰ سانتی متر به سمت غرب خم شده است که باعث شده بار نامتقارنی به فونداسیون آن وارد شود،  سرویسهای بهداشتی طبقه ۱۰۳ برج مرتفعترین سرویسهای بهداشتی در نیمکره غربی نسبت به ارتفاع خیابان است!
 

معرفی بلندترین برج های جهان+عکس


برج استانکینو مسکو MOSCOW TOWER


این برج بعد از برج CN کانادا بلندترین برج مخابراتی جهان بشمار می رود. سازه این برج در ارتفاع ۳۳۷ متری واقع شده قطر شفت این برج در قطورترین قسمت خود برابر ۱۸ متر ودر کوچکترین مقطع برابر ۲/۸ متر می باشد .سازه این برج براساس تندبادهایی با سرعت KM/H 155 کیلو متر بر ساعت طراحی گردیدو نهایتاً درسال ۱۹۶۷ به بهره برداری رسید.
 

معرفی بلندترین برج های جهان+عکس


 
برج سی ان (به انگلیسی: CN Tower)
 
دومین برج بلند جهان است. ارتفاع این برج ۵۵۳٫۳ متر (۱٬۸۱۵٫۳۹ فوت) است. این برج در شهر تورنتو در کانادا قرار دارد و سالانه حدود دو میلیون نفر توریست را به خود جذب می‌کند.این برج در سال ۱۹۷۶ به روی مردم گشوده شد. کل پروژه در حدود ۲۶۰ میلیون دلار (به ارزش سال ۲۰۰۵) هزینه در برداشت.
 
معرفی بلندترین برج های جهان+عکس
 
 
برج کانتون (به چینی: 广州塔)
 
یک برج مخابراتی واقع در شهر گوانگژو، جمهوری خلق چین می‌باشد.این برج ۶۰۰ متر ارتفاع دارد و همچنین با نام برج گوانگژو شناخته می شود . این برج برجی چند منظوره است که تا قبل از ساخته شدن برج خلیفه در دبی به عنوان بلندترین برج جهان شناخته می شد. شکل پیچ خورده کانتون مربوط به امپراتوری روسیه ثبت اختراع شماره ۱۸۹۶، مورخ ۱۲ مارس ۱۸۹۹ ولادیمیر شوکوف، از مهندس و معمار روسی است.
 
 
معرفی بلندترین برج های جهان+عکس
 
 
ابراج البیت
 
 نام برج و هتلی مجلل در مکه، عربستان سعودی است. سازندگان ساختمان گروه سعودی بن لادن (متعلق به خانواده اسامه بن لادن) است. معمار آن شرکت دارالهنداسه است. این مجموعه که در مجاورت مسجدالحرام ساخته شده است در سال ۲۰۱۲ بازگشایی شد.این هتل با ۶۰۱ متر ارتفاع، بلندترین برج عربستان سعودی، و از نظر حجم (با ۱۵۰۰۰۰۰ مترمربع مساحت) بزرگترین ساختمان جهان خواهد بود.[۱] رقم دقیق هزینه شده برای ساختمان بنا مشخص نیست، اما گمان می‌رود بیش از ۳ میلیارد دلار آمریکا باشد.[۲] هتل در مجاور مسجد الحرام قرار دارد، و قابلیت جا دادن ۱۰۰۰۰۰ مهمان را دارد.
 
توکیو اسکای‌تری (به ژاپنی: 東京スカイツリー)
 
نام بزرگترین برج مخابراتی جهان در ژاپن است. این برج در توکیو جای دارد. کار ساخت این برج از تاریخ ۱۴ ژوئیه ۲۰۰۸ شروع شد و در فوریه سال ۲۰۱۲ به اتمام رسید. ارتفاع این برج باآنتن ۶۳۴ متر برآورد شده‌است. جنس این برج فلزی است.
 
 
معرفی بلندترین برج های جهان+عکس
 
 
 
برج خلیفه یا برج دبی
 
 آسمان‌خراشی در شهر دبی امارات متحدهٔ عربی است. این برج با ۱۶۳ طبقه قابل استفاده و ۸۲۸ متر ارتفاع، در حال حاضر بلندترین سازه و آسمان‌خراش ساخته شده به دست انسان است. ساخت این برج از ژانویهٔ ۲۰۰۴ (۱۳۸۲ ه. ش) آغاز شد و در روز چهارم ژانویهٔ ۲۰۱۰ (۱۴ دی ۱۳۸۸) گشایش یافت.برج خلیفه در ابتدا با نام «برج دبی» شناخته می‌شد اما در روز افتتاحیه توسط شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، نام آن به افتخار حاکم امارات، خلیفه بن زاید آل نهیان‎، به «برج خلیفه» تغییر کرد.برج خلیفه دارای بیش از هزار واحد آپارتمان، ۴۹ طبقه اداری، ۴ استخر و یک کتابخانه مخصوص ساکنان است. همچنین هتل آرمانی با ۱۶۰ اتاق به طراحی جورجیو آرمانی در طبقات اولیهٔ برج واقع است.
 
 
معرفی بلندترین برج های جهان+عکس
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها