کد خبر: ۳۴۷۱۰
زمان انتشار: ۲۰:۳۷     ۲۰ دی ۱۳۹۰
يك كارشناس حوزه دشمن‌شناسي گفت: ایرانیان قبل از اسلام آوردن زرتشتی بودند و مسیحیت را به خاطر تثلیث نپذیرفتند.
خبرگزاري دانشجو، علي اكبر رائفي‌پور در بخش پاياني چهارمين جلسه از سلسله نشست‌هاي روايت عهد به بررسي مسيحيت و انحرافات صورت گرفته در آن پرداخت.

وي با اشاره به حديث امام صادق (ع) گفت: در بحارالانوار جلد 7 از امام صادق(ع) نقل شده است كه 7 نفر در آخرت عذاب ویژه خواهند چشید: قابيل، نمرود، دو نفر از بنی‌اسراییل كه اسباب انحراف پيروان موسي و عيسي را فراهم کردند، فرعون و دو نفر از امت پيامبر كه يكي شرورتر از ديگري است.

بهترين سرگرمي روانشناسان مطالعه اناجيل است

رائفي پور تصريح كرد: نمی‌توان انجیل را با دقت کافی مطالعه کرد و بهترین سرگرمی روانشناسان مطالعه همین اناجیل است؛ زیرا در پس هر كلمه آن مسئله‌ای وجود دارد، مثلاً اينكه «مرا خواهند بخشید اگر اعتراف کنم.»

اين كارشناس دشمن‌شناسي با بيان اين مطلب كه یهودیان در همه جای اناجیل حضور دارند، گفت: اگر نخواهيم سررشته امور را از دست بدهيم بايد بپذيريم همانطور كه هنر همان دروغ پردازي است در باب امور قدسی، خود مسیحیان آخرین برهان براي فریب هستند كه تبدیل به یهودیت شده‌اند.

وي ضمن بيان اين مسئله كه خوشبختانه اناجیل برای مردم فقط ارزش ادبی دارند، خاطرنشان كرد: نباید دستخوش خطا شد و بايد اناجيل را به مثابه کتاب گمراهی با اخلاق خواند؛ زيرا مسيحيان كه می‌دانند در پس اخلاق چه نهفته است و چگونه می‌توان با اخلاق مردم را رها کرد، اخلاق را تحقیر کردند و پیامبر ما از همان جایی شروع می‌کند که آنان خراب کردند؛ یعنی از اخلاق.

مسیحی همان یهودی است با آزادی بیشتر

رائفي‌پور افزود: همین که میان یهود و مسیحیت شکاف افتاد تنها یک گزینه باقی ماند و آن گزینه حفظ خود بود در نتيجه مسیحی همان یهودی است با کمی آزادی بیشتر.

اين كارشناس دشمن‌شناسي ضمن اشاره به دليل مبارزه علم با كليسا تصريح كرد: نیچه داستان آفرینش انسان را از عهدین چنين ذکر می‌کند كه «خدا در بوستان خویش گشت و گذار می‌کرد و کسل شد آنگاه آدم را آفرید، انسان نیز کسل شد، پس حیوان را آفرید، انسان بر او غلبه کرد و باز هم کسل شد، این بار خدا زن را آفرید، زن هم کسل شد. زن دومین خطای خدا بود، پس بعد از آن خدا علم را آفرید، انسان خواست از میوه علم بچشد که خدا دستخوش هراسی عظیم شد، انسان خود بزرگترین خطای خدا بود».

وي گفت: زنان هنوز هم برای بخشش گناه خود زانو می‌زنند و دعا می‌کنند؛ زیرا گفته‌اند به خاطر گناه آنان مسیح را به صلیب کشیده‌اند، حال بايد گفت كه آیا صلیب دلیل خوبی است؟
 
رائفي پور با بيان اينكه در باب همه این امور یک نفر به درستی سخن گفته است و آن هم زرتشت است، گفت: برای درک زرتشت باید يك پا فراتر از زندگی داشت؛ کسي كه مخالف اخلاق است کسی از او نمی‌پرسد زرتشت که پایه‌گذار اخلاق و خیر و شر بوده نزد او به چه معنايي است؟
 
اين كارشناس دشمن‌شناسي در ادامه افزود: نيچه معتقد است خود جهان بر پایه اخلاق نیست، بر قدرت استوار است و اخلاق را شخص پیروز تعیین می‌کند

ايرانيان مسیحیت را به خاطر تثلیث نپذیرفتند

اين كارشناس دشمن‌شناسي با بيان اين مطلب كه زرتشت بیش از هر اندیشمند دیگری راستگو بوده است، خاطرنشان كرد: تعالیم زرتشت راستگویی را برترین فضیلت دانسته نه تحمل و ضعف را. او مخالف بزدلی بود و بیش از همه دلاوری داشت.
 
وي در ادامه گفت: ایرانیان می‌گفتند «راست گو، راست تیر انداز»، جالب است بدانیم ایرانیان قبل از اسلام آوردن زرتشتی بودند و مسیحیت را به خاطر تثلیث نپذیرفتند.

رائفي‌پور ضمن بيان اين مسئله كه جریان حق با خون دادن محکم‌تر می‌شود، گفت: بنابراین پولس به دمشق آمد و دین مسیح را پذیرفت و با نفوذ خود آن را واژگون کرد، همانطور که ابوسفیان اسلام را پذیرفت.

ترويج شرابخواري و زنا، دو سلاح مهم مسيحيان

وي با برشمردن سلاح مسيحيان افزود: زمانیکه مسیحیان خواستند سرزمین‌های خود را از مسلمانان پس بگیرند شرابخواری و زنا را میان آنان ترویج کردند و این دو سلاح همچنان به کار می‌آیند.

اين كارشناس دشمن‌شناسي در ادامه گفت: ما در این 30 سال با این امکانات خود و تجهیزات دشمنان خوب عمل کردیم، هرچند ضعف داشته و ضربه خورده‌ایم، اما باید بدانیم روی سخنمان با کیست آيا روي سخنمان با ایرانیان است یا با جهان؟ ما باید بدانیم چه می‌خواهیم بگوییم.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها