کد خبر: ۳۴۳۸۵۱
زمان انتشار: ۰۱:۴۸     ۱۵ مهر ۱۳۹۴
تقدیر این بود که بعد از متلاشی شدن جمجمه‌اش در چزابه و در عملیات والفجر مقدماتی زنده بماند و عملیاتی که با رمز یا‌الله یا‌الله یا‌الله شروع کرده بود را در منا به سرانجام برساند.
به گزارش پایگاه 598، زمانی که در 12 سالگی به عضویت بسیج درآمد اصلاً تصور نمی‌کرد که بتواند طولانی‌ترین عملیات غیرنظامی یک پزشک را به نام خود ثبت کند.

او رکورد طولانی‌ترین عملیات غیرنظامی را به نام خود ثبت کرد؛ جایی که تقدیر برایش مقدر کرد تا بعد از آغاز عملیات والفجر مقدماتی با رمز یاالله یاالله یاالله آنقدر دوام بیاورد که در منا عملیات را به پایان برساند.

در این مسیر حتی متلاشی شدن جمجمه‌اش در چزابه نیز مانع نشد تا عملیات غیرنظامی‌اش مختل شود.

حتی اسارت 7 ساله به دست بعثی‌ها هم در راستای همان عملیات برایش تعریف شده بود و نتوانست او را از مسیر حجرت به سوی معبود دور کند.

عباسعلی جوزی که در اسفند ماه 1346 در نجف‌آباد چشم به این جهان باز کرد در 12 سالگی وارد بسیج شد و همراه نیروهای انقلابی وظیفه حراست و نگهبانی‌های اوایل انقلاب را در همان نوجوانی بر عهده گرفت. زمانی که جنگ آغاز شد در حالی که تنها 14 سال داشت وارد جبهه کردستان شد و بیش از 3 ماه را در این منطقه سپری کرد.

اما لوح تقدیر عباسعلی زمانی نوشته شد که در جریان عملیات والفجر مقدماتی با رمز یاالله یاالله یاالله وارد چزابه شد؛ جایی که در جریان آن عملیات جمجمه‌اش به شد آسیب دید تا عباسعلی دو ماهی را در بیمارستان سپری کند.

جوزی خیلی زود به جبهه‌های جنگ علیه باطل بازگشت و در عملیات‌های مختلفی از جمله خیبر حضور پیدا کرد ولی عملیات خیبر آخرین عملیاتی شد که در آن عباسعلی اسلحه به دست گرفت چرا که در جریان عملیات به دست بعثی‌ها اسیر شد و 7 سال بعد را در اسارت گذراند.

عباسعلی در سال 1369 به همراه سایر آزادگان به وطن بازگشت و در حالی که طبق محاسبات جانباز 70 درصد محسوب می‌شد جهاد را ادامه داد.

جهاد برای عباسعلی که از نوجوانی با آن انس گرفته بود از این سال در عرصه دیگری آغاز شد و جوزی وارد عرصه جهاد علمی شد تا به ندای مولا و رهبرش لبیک گوید.

در جریان تحصیل 8 ساله‌اش و پس از آن، عباسعلی جوزی مقام فرماندهی بهداری لشکر رزمی 8 نجف و مسئولیت درمانگاه تخصصی نبی‌اکرم را به مدت 10 سال عهده‌دار شد.

همچنین مدت 4 سال نیز مدیر درمان بنیاد شهید نجف‌آباد بود و همزمان با عضویت کمیسیون پزشکی نیروی انتظامی نیز درآمد.

از همه مسئولیت‌های جوزی که بگذریم نقطه اوج عملیات غیرنظامی او را در ماموریت‌های داوطلبانه‌ای پیدا می‌کنیم که به عنوان پزشک به مناطق محروم سفر کرد و در همه کاروان‌های تسکین آلام بشری و سلامت هلال‌احمر از سال 80 تا کنون حضوری فعال داشت.


جوزی که پیش از این سابقه چندین ماه حضور یک ماهه در کربلا و نجف را به عنوان پزشک داوطلب تجربه کرده بود و مسئولیت پزشکی در درمانگاه‌های حج تمتع و عمره را نیز بر عهده داشت امسال نیز به عنوان یکی از پزشکان باتجربه در حج حاضر شد تا به حجاج و زائران خانه خدا خدمت‌رسانی کند.

عملیات غیرنظامی جوزی زمانی در 12 سالگی آغاز شد که او تصمیم گرفت مجاهد الی‌الله شود و پله‌پله تا ملاقات خدا برود. در این مسیر طولانی حتی جراحت و اسارت هم او را از مسیرش دور نگرداند و زمانی که خدمت داوطلبانه در مناطق محروم را سرلوحه خود قرار داد، پله‌ها را یکی یکی که نه دو تا یکی تا ملاقات خدا پیمود.

عملیات غیرنظامی جوزی اما جایی تمام شد که باز هم رمز عملیات یاالله یاالله یاالله بود وقتی که خیابان‌های منا را می‌پیمود تا رمی‌جمرات کند و به معبود خود نزدیک‌تر شود.

عباسعلی جوزی هم یکی از 464 جانباخته فاجعه منا بود که به دیدار حق شتافت و منا جایی شدکه عملیات غیرنظامی این پزشک به سرانجام رسید و او آخرین پله را نیز طی کرد تا خدای خود را ملاقات کند.



نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها