کد خبر: ۳۴۳۵۳۴
زمان انتشار: ۱۲:۰۸     ۱۳ مهر ۱۳۹۴
رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت: با راه‌اندازی ۳G در کشور، اپلیکیشن‌ها از ۵ هزار به ۴۰ هزار افزایش یافت.

به گزارش پایگاه 598، نصرالله جهانگرد در همایش "استارت‌آپ ویکند" با ارائه گزارشی از وضعیت توسعه IT در کشور، اظهار کرد: در تمام برنامه‌های توسعه دنیا به سه قطب اقتصاد، فرهنگ و امنیت توجه می‌شود.

 

وی با تاکید بر اینکه در برنامه تمام کشورها طی دو دهه اخیر سه عامل سرمایه انسانی، تکنولوژی و دغدغه‌های زیست محیطی به این موارد اضافه شده‌اند، خاطر نشان کرد: در برنامه‌ریزی توسعه کشورها ترکیبی از این عوامل در نظر گرفته می‌شود و پیشران تمام آنها فناوری است.

 

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به اینکه تمام عرصه‌های زندگی بشر با فناوری به ویژه فناوری اطلاعات دستخوش تغییرات بزرگی شده است، گفت: سه قطب اقتصاد دنیا شامل کشاورزی، صنعت و خدمات نیز از این قاعده مستثنی نبوده به طوریکه در عرصه کشاورزی و صنعت با کمک فناوری ارزش افزوده افزایش یافته اما اشتغال رشد نداشته است.

 

او خاطر نشان کرد: در دنیا مجموع بخش صنعت و کشاورزی کمتر از 15 درصد اشتغال را تامین می‌کند و بقیه در خدمات است. به ویژه خدماتی که نوآوری و فناوری اجازه تنوع کالا و خدمات و اشتغال و ثروت را می‌دهد.

 

جهانگرد اظهار داشت: کسانی که با فهم درست تکنولوژی، آن را تبدیل به زبان مصرف می‌کنند، برنده هستند.

 

رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به موقعیت خوب ایران در زمینه تولید علم افزود: دنیا به دنبال تبدیل مباحث تئوریک به مهارت و  ثروت است که باید در این زمینه اقدام کنیم.

 

وی با تاکید بر خلاقیت و نوآوری گفت: شما در جایگاه تبدیل دانش تئوریک به مهارت و ثروت هستید و هر چیزی که تبدیل به ارزش افزوده شود، قدرت آفرین است.

 

او با تاکید بر اینکه ما با هم در توسعه ایران شریک هستیم، افزود: در این حوزه ما کمک کرده و بستر را برای شما فراهم می‌کنیم.

 

وی در این راستا به راه‌اندازی 3G در کشور و افزایش اپلیکیشن‌ها از 5 هزار به 40 هزار در کشور اشاره کرد و در زمینه شبکه گفت: در این شبکه سه لایه ارتباطات وجود دارد که پایین‌ترین سطح آن شبکه کابلی یا فیبر، بعد مایکروویو و در نهایت هم ماهواره است.

 

جهانگرد با بیان اینکه خطوط بین‌المللی از جنوب ایران گذشته و یک خط 3.5 ترابیت بر ثانیه‌ای هم از چابهار آغاز و از آذربایجان بیرون رفته و به آلمان می‌رسد، گفت: انتظار داریم در طی پنج سال آینده از این خطوط چند مورد دیگر اجرا کنیم.

 

وی با اشاره به طراحی شبکه کشور در گذشته برای انتقال صوت، از تعویض کل معماری شبکه در ایران خبر داد و اظهار داشت: در آستانه تغییر بزرگی برای هدایت ترافیک دیتا هستیم.

 

او در زمینه کسب‌و‌کارهای نو با تاکید بر حمایت از این کسب‌و‌کارها، گفت: اقتصاد ایران جهت توسعه باید از این راه عبور کند.

 

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: کل بازار تلکام ایران 2.5 درصد GDP و بازار آن حدود 25 هزار میلیارد ریال است که تا برنامه ششم به 60 هزار میلیارد ریال می‌رسد و از این میزان حدود 30 درصد در بخش شبکه و بقیه در اپلیکیشن است.

 

وی با تاکید بر اینکه تمام تلاش ما این است که با همکاری شما یک ایده به سرعت تبدیل به خدمت و ثروت شود، خاطر نشان کرد: برآورد ما حداقل 20 هزار شرکت استارت‌آپ است که به خلق ثروت در کشور کمک کنند و در این راستا، حمایت از استارت‌‌آپ‌ها را هدف‌گذاری کرده‌ایم.

 

جهانگرد با تاکید بر هرگونه حمایت لازم جهت راه‌اندازی کسب‌و‌کارها از ایجاد اکوسیستمی که تمام بازیگران این میدان در آن وصل شده و به سرعت به نتیجه برسند خبر داد و گفت: به این ترتیب، هر چه سریع‌تر ایده‌ها به کسب‌و‌کار تبدیل می‌شوند.

 

وی گفت: به زودی استارت‌‌آپ ویکند با حضور یک کمپانی بزرگ خواهیم داشت تا به این ترتیب عرضه و تقاضا را کنار هم بیاوریم.

 

جهانگرد با اشاره به احصا 500 تا 600 خدمت دولتی گفت: این خدمات در 14 خوشه تقسیم‌بندی شده‌اند که زمینه خوبی به عنوان داده‌های جانبی و اولیه برای کسب‌و‌کارهای نو است و می‌توانید برای هر کدام برنامه‌نویسی و در کنار آن صدها اپلیکیشن طراحی کنید.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها