به گزارش پایگاه 598، روزنامه «حمایت» در یادداشتی به قلم «حسن هانیزاده» نوشت:
این روزها و در پی فاجعه منا، هرچند کشوری به مانند بحرین که در غصب خاندان آل خلیفه است، تلاش کرد تحرکاتی علیه کشورمان را ساماندهی کند تا شاید در کمک به آل سعود مسئله انحراف افکار عمومی را کلید بزند ولی مسئله مهمتر واکاوی مثلث بحرین، سعودی و صهیونیستهاست.
از آنجایی که رژیم آل خلیفه به لحاظ فکری و عقیدتی وابستگی کاملی به وهابیت عربستان دارد و آل خلیفه امتدادی از آل سعود است لذا پس از جدایی دردناک بحرین از ایران، عربستان سعودی تلاش کرد تا نقش وهابیت را در جزیره بحرین پررنگ کند و اکثرت را در بحرین به حاشیه براند.
بعد از پیروی انقلاب اسلامی و تشکیل شورای همکاری خلیج فارس 1981، دو رژیم عربستان و بحرین نقشی کاملا تخریبی در جنگ تحمیلی ایفا کردند و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس با فشار عربستان، حدود 180 میلیارد دلار کمک مالی به رژیم صدام داشتند و این امر موجب طولانی شدن جنگ شد. بعد از پایان جنگ انتظار میرفت حکام بحرین سیاست های خودشان را در خصوص ایران تغییر بدهند ولی به دلیل همسویی دو رژیم عربستان و بحرین، جریان سازیها از سوی این دو رژیم علیه ایران تشدید یافت.
وجود اختلاف فاحش در میان حاکمیت و مردم بحرین موجب این شده است که حکام آل خلیفه دست به یک فرافکنی بزنند و بارها ایران را به دخالت در مسائل داخلی بحرین متهم کنند. از سوی دیگر نزدیک به 5 سال است که بیش از 80 درصد مردم بحرین سهمی در ساختار قدرت ندارند و تلاششان بر این است که از طریق تظاهرات مسالمت آمیز به حقوق مدنی خود دست پیدا کنند اما رژیم بحرین با درخواست کمک از عربستان در طول این مدت به سرکوب مردم آزادی خواه بحرین پرداخته است. هم اکنون دو گردان از نیروهای کماندویی عربستان نزدیک به 5 سال است مشغول به سرکوب مردم بحرین است.
بحرین و عربستان به اصطلاح جبهه مشترکی علیه ایران تشکیل دادهاند و بارها ایران را متهم به دخالت در مسائل داخلی بحرین کردهاند که این امر به هیچ وجه برای ملت های منطقه قابل قبول نیست زیرا اگر ایران در مسائل داخلی بحرین دخالت می کرد قطعا الان رژیم آل خلیفه در رأس حکومت این کشور قرار نداشت. از سوی دیگر همه تهدیدها نشان می دهد تحرکات مشترک اخیر عربستان و بحرین علیه ایران در راستای اجرای سیاست های جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی قابل تجزیه و تحلیل است. اکنون مشخص شده که بحرین و عربستان تلاش می کنند تا در سال آینده میلادی یعنی سال 2016، رسما سفارتخانههای رژیم صهیونیستی را در عربستان و در بحرین بگشایند و روابط بحرین- رژیم صهیونیستی در سال آینده رسمیت خواهد یافت و به صورت آشکار بحرین با اسرائیل رابطه برقرار خواهد کرد. طبق نظریه «شیمون پرز» رئیس رژیم صهیونیستی قرار است تا سال 2017 اکثر کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس رابطه رسمی با رژیم صهیونیستی برقرار کنند و تا آن زمان یعنی تا سال 2017 حجم تبادل رسمی تجاری اسرائیل با کشورهای حوزه خلیج فارس به 70 میلیارد دلار برسد بنابراین این تحریکات و اتهاماتهای بحرین صرفا به دلیل برقراری رابطه با اسرائیل است و میپندارد با جلب افکار عمومی علیه ایران میتواند توجیه به اصطلاح قابل قبولی برای برقراری رابطه با اسرائیل داشته باشد!
عربستان سعودی از ابتدای پیروی انقلاب اسلامی تاکنون در واقع نقشی کاملا ضد ایرانی داشته و تلاش کرده جمهوری اسلامی ایران را منزوی کند. الان هم یک جبهه عبری– عربی به واسطه عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی برای مقابله با نفوذ جمهوری اسلامی ایران در سطح منطقه تشکیل شده و عربستان سعودی در رأس جبهه عربی و رژیم صهیونیستی در جبهه عبری و به موازات هم و با کمک مالی آل سعود جریان سازی شدیدی در جهان عرب ایجاد کردند تا در حقیقت بتوانند با این فضا اسرائیل را در منطقه حاکم کند. یعنی عربستان و بحرین تلاششان بر این است در واقع برای تقابل با جمهوری اسلامی ایران از ظرفیتهای نظامی رژیم صهیونیستی استفاده کنند و پای این رژیم را به خلیج فارس باز کنند.
به نظر می آید جمهوری اسلامی ایران باید به شیوه تهاجمی تری نسبت به بحرین و عربستان واکنش نشان دهد و مسئله بازگردادن بحرین به خاک ایران را در سطح سازمان ملل و نهادهای بین المللی مطرح کند زیرا جدایی بحرین از خاک ایران به صورت قانونی صورت نگرفته و شاه ضعیف و وابسته ایران برای حفظ تاج و تخت خود بحرین را از خاک ایران تجزیه کرد. جدایی بحرین از ایران یک خیانت بزرگ بود و بحرین باید به آغوش ایران بازگردد. ایران باید به طور جدی در خصوص مسئله بحرین به صورت جدی با جامعه جهانی پیگیری کند و حتی در سطح سازمان ملل و شورای امنیت مطرح کند.