عربستان همچنین حدود 5 الی 8 میلیارد دلار برای درگیری نظامی در یمن هزینه کرده و میلیاردها دلار برای کمک به دولت عبدالفتاح السیسی در غلبه بر انقلاب مردمی آن کشور به قاهره کمک کرده است.
ریاض که اکنون ریاست سازمان کشورهای صادر کننده نفت(اوپک) را به عهده دارد، برای نخستین بار از 8 سال پیش، از بازار اوراق قرضه استفاده می کند چرا که کوه اموال آن از درآمدهای نفت فرو می ریزد.
شبکه سی.ان.ان به نقل از مدیر اجرایی شرکت اطلاعات مالی "انسایت دیسکاوری" گزارش کرد که بانک مرکزی عربستان طی شش ماه گذشته، به عنوان طرحی سعودی برای گردآوری منابع مالی خود در داخل کشور در هنگام بحرانها، حدود 50 الی 70 ملیارد دلار از شرکتهای مدیریت دارایی های جهانی برداشت کرده است؛ به گونه ای که یک تحلیلگر در شرکت اطلاعات ژئوپولتیک گفت که سعودی ها از افزایش نقدینگی در داخل کشورخود در هنگام بحرانها احساس راحتی بیشتر می کنند.
این وضع یک تحول دراماتیک برای ثروتهای سعودی ها به شمار می آید، برآوردهای موسسه پژوهشی " کاپیتال اکونومیکس" از کاهش 7.5 درصد از تولید ناخالص داخلی در سال جاری، در مقایسه با 20 درصد از مازاد تولید ناخالص داخلی در دهه گذشته خبر می دهد.
ذخایر ارز خارجی در بانک مرکزی عربستان هم شاهد کاهشی از 746 میلیارد دلار در 2014 تا 669 ملیارد دلار در پایان ماه ژوئیه گذشته است. با این وجود ملک سلمان پادشاه عربستان، در سال جاری دستور داد که 30 میلیارد دلار برای برنامه های هزینه دولت از جمله پرداخت های کلان به کارکنان دولت اختصاص داده شود.