کد خبر: ۳۴۱۸۷۴
زمان انتشار: ۱۹:۱۹     ۰۵ مهر ۱۳۹۴
قاسمی با بیان اینکه اگر منش و رفتار امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب در روش دولتمردان ما نیز با همان شدت جریان داشت شاید امروز شاهد چنین جنایت های آشکاری نمی بودیم گفت: از آیات عظام می خواهیم از این مسئله کوتاه نیایند و اقدامات لازم را انجام دهند زیرا امروز در منطقه، جایی نیست که سعودی ها در فتنه آفرینی آن، نقشی نداشته باشند.
به گزارش پایگاه 598، سعید قاسمی که به عنوان مهمان ویژه دومین قسمت برنامه «عصر» حضور یافته بود با اشاره به فاجعه جان باختن تعداد زیادی از حجاج در سرزمین «منی» اظهار کرد: امام راحل در پیامی که به مناسبت کشتار حجاج در سال ۱۳۶۶ که البته هر سال سانسور می شود فرمودند اگر از همه جنایات صدام، آمریکا و صهیونیست ها بگذریم، هرگز از این واقعه نمی گذریم، این جنایت با آب زمزم هم پاک نمی شود، باید همواره یاد و خاطره جان باختگان این حادثه را تا قیامت پاس بداریم.

وی افزود: باید دید امروز وظیفه ما چیست و برخورد ما با سعودی ها به چه شکل باید باشد؛ امام خمینی(ره) برای جنایت کاران سعودی لفظ یزیدیان پست زمان را بکار برده اند که این اشارات باید مورد توجه قرار گیرد.

همزمانی حادثه مسجدالحرام با سالرو ۱۱ سپتامبر

این فعال فرهنگی با اشاره به ۱۰ حادثه فاجعه بار جان باختن حجاج در سرزمین وحی به واسطه بی کفایتی آل سعود گفت: هر بار بر اثر اتفاقات مختلف و بیشتر به دلیل کثرت جمعیت، صدها و هزاران نفر از حجاج از ایران و دیگر کشورها جانشان را از دست داده اند البته نخستین شهدای مدافع حرم در کشتار سال ۱۳۶۶ به درجه رفیع شهادت رسیدند.

وی ادامه داد: سقوط جرثقیل در مسجدالحرام دقیقا در سالروز ۱۱ سپتامبر و در همان ساعات واقعه مشهور این روز، صورت گرفته است.

قاسمی با بیان اینکه اگر منش و رفتار امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب در روش دولتمردان ما نیز با همان شدت جریان داشت شاید امروز شاهد چنین جنایت های آشکاری نمی بودیم گفت: از آیات عظام می خواهیم از این مسئله کوتاه نیایند و اقدامات لازم را انجام دهند زیرا امروز در منطقه، جایی نیست که سعودی ها در فتنه آفرینی آن، نقشی نداشته باشند.

آل سعود از زمان حضور در عربستان تخریب بناهای اسلامی را شروع کرده است

این فعال فرهنگی خاطرنشان کرد: از مقطعی که سعودی ها توسط انگلیسی ها بر سر کار آمدند و در نبرد با عثمانی موفق به فتوحاتی شدند مسائل خاصی به وجود آمده که باید ده ها جلسه برای بررسی دقیق آن اختصاص داد؛ از همان زمان که آل سعود قدرت را به دست گرفتند، تخریب بناهای تاریخی اسلامی و شیعی همچون بقیع را آغاز کردند.

وی با اشاره به اینکه سعودی ها در حجمی وسیع به تخریب و از بین بردن آثار اسلامی پرداخته اند گفت: امروز هم نمادهایی که در مکه نصب می شوند مشکوک هستند از جمله ساعتی به همراه نماد شیطان پرستی یا اینکه پخش نماهنگ اذان بدون اینکه تصویری از کعبه در آن موجود باشد.

قاسمی عنوان داشت: در ورودی مقام ابراهیم(ع) وقتی برای نماز بایستیم، تنها چیزی که سایه بر روی نمازگزاران می افکند، همان برج ساعت است.

این فعال فرهنگی با اشاره به فرازهایی از پیام های امام راحل در مورد کشتار حجاج در مراسم برائت از مشرکین گفت: ایشان می فرمایند ان شاءالله اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از آمریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ حلاوت این جنایت را بر دلشان می نشانیم و با برپایی جشن و سرور پیروزی حق بر کفر و نفاق و همچنین آزادی کعبه از دست نااهلان و نامحرمان به مسجدالحرام وارد خواهیم شد.

وی در بخش دیگری از این برنامه به جنگ بوسنی پرداخت و عنوان کرد: اوایل دهه ۹۰ شاهد فروپاشی امپراطوری نظام سوسیالیستی شرق بودیم، نظامی که نخستین صدای شکستن استخوان آن را امام راحل شنیده بودند و به گورباچف گوشزد کرده بودند هر چند او توجهی نکرد.

قاسمی با اشاره به سفر علی عزت بگوویچ رئیس جمهور سابق بوسنی از ایران و شیفتگی او نسبت به امام خمینی(ره) گفت: بگوویچ پس از بازگشت از ایران به زندان افتاد ولی پس از فروپاشی شوروی آزاد شد و حزب جدیدی را راه اندازی کرد؛ آوریل ۱۹۹۲ که به بوسنی رفتیم چند ماهی از آغاز جنگ در این کشور می گذشت و حوادث متعددی را شاهد بودیم.

این فعال فرهنگی در ادامه به خاطراتی از ورود اولین گروه ایرانی به بوسنی در جریان جنگ دهه ۹۰ پرداخت و تصریح کرد: مهمات فراوانی از سوی ایران و با سختی فراوان به دست مردم گوراژده از شهرهای بوسنی رسید و سبب جلوگیری از نسل کشی مسلمانان شد.

احداث تونل هرات نیتسا به سارایوو طرح ایران بود

وی افزود: احداث تونل از هرات نیتسا به شهر سارایوو طرح ایران بود و شخص آقای الله کرم نقش زیادی در طراحی آن داشت.

قاسمی به فاجعه سربرنیتسا که در سال ۱۹۹۵ رخ داد اشاره و خاطرنشان کرد: در آن قضیه سازمان ملل با ۲۰ هزار نیرو حضور یافت و هلندی ها نیز قیمومیت مردم را بر عهده گرفته و سلاح هایشان را از آنها گرفتند و زمانی که صرب ها هجوم آوردند، هلندی های سازمان مللی خائن مردم را بدون سلاح رها کرده و صرب ها نیز هر جنایتی که می خواستند انجام دادند، بیش از ۲۰ هزار نفر که ۱۰ هزار نفر آنها مفقود هستند در این قضیه قربانی شدند.

این فعال فرهنگی ادامه داد: در قانا نیز مردم به نیروهای سازمان ملل پناه آوردند، اسرائیل اعلام بمباران کرد و نیروهای بین المللی نیز منطقه را ترک کردند و به این ترتیب، زنان و مردان شیعه و مظلوم در اردوگاه سازمان ملل به شهادت رسیدند.

وی گفت: آمریکایی ها همیشه این نقش را بازی می کنند که آخر قصه به عنوان یک سوپرمن و ناجی وارد عمل شوند؛ طرح صلح دایتون یکی از برنامه های آنها بود که به دلیل پیچیدگی های خاص خود، طرحی خائنانه محسوب می شود و شبیه اتفاقات سوریه و عراق است.

قاسمی با بیان اینکه آمریکایی ها آن چیزی را که در جنگ نتوانستند به دست بیاورند در طرح صلح دایتون گنجاندند عنوان داشت: بیش از ۴۰ درصد از خاک بوسنی بر این اساس در اختیار صرب ها قرار گرفت در حالیکه آنها فقط ۲۰ درصد داشتند و همچنین سهم ۱۷ درصدی کروات ها نیز به ۲۳ درصد رسید؛ در واقع آنچه آمریکا با جنگ موفق به انجامش نشده بود را با مذاکره محقق کرد.

 

رد پای سورس در طرح صلح دایتون

این فعال فرهنگی ادامه داد: رد پای جورج سورس در صلح دایتون دیده می شود؛ کسی که پیش از فتنه ۸۸ در مراوداتی با برخی سیاست مداران ما دیده می شود، همان یهودی تبار آمریکایی که با ثروت و قدرت خود به دنبال ایجاد تغییرات رنگی در مناطق مختلف جهان است.

وی اضافه کرد: کریستین امان پور در یکی از گزارش های خود عنوان کرده بود امروز در قلب اروپا، رژه ای به مثابه ایران و حزب الله در لبنان رخ داده و این خطری بزرگ است.

قاسمی با بیان اینکه انگلیسی ها عقیده داشتندنباید بگذاریم بوسنی تخته پرتاب ایران برای ورود به اروپا شود گفت: آنها خطر را احساس کرده بودند و طرح صلح دایتون را ارائه دادند.

این فعال فرهنگی با اشاره به سخنان برخی افراد که نباید در مناسبات جهانی دخالتی داشته باشد خاطرنشان کرد: امیرالمومنین(ع) می فرمایند اگر به فکر گسترش و حضور در مرزها نباشید باید آماده باشید که جنگ شهری را آغاز کنید.

وی با بیان اینکه صلح دایتون دارای بندهای مختلفی از جمله خروج نیروهای خارجی خاصه ایرانی ها از بوسنی بود گفت: در همان مقطع، ۶۰ ازدواج رسمی میان سلفی ها و بوسنیایی ها صورت گرفت و فرزندانی از آنها به وجود آمد ولی ایرانی ها (جز در مواردی محدود) چنین اقدامی را انجام ندادند و اختلاف نسل ایجاد شد.

طالب زاده نیز در بخشی از این برنامه با بیان اینکه ایران در زمانی که عربستان برای مردم بوسنی خرما می فرستاد، به ارسال سلاح برای مردم گوراژده پرداخت گفت: ایران اسلامی هر جا که لازم باشد و مسلمانان در فشار باشند، احساس مسئولیت می کند و وارد عمل می شود.

همچنین در میان برنامه بخش هایی از مستند «خنجر و شقایق» از ساخته های نادر طالب زاده پخش شد.

 

فعال فرهنگی ایرانی در بوسنی: زمینه کار فرهنگی ایران در بوسنی بسیار زیاد است

امجد جاودان دیگر مهمان این برنامه بود؛ او یکی از فعالان فرهنگی است که بیش از ۲۰ سال است در بوسنی زندگی می کند و موسسه ای فرهنگی نیز در این کشور راه اندازی کرده است.

او نیز درباره اقدامات جمهوری اسلامی در جریان جنگ بوسنی به بیان مطالبی پرداخت و از نقش گسترده ایران در ایستادگی مردم این کشور گفت.

جاودان خاطرنشان کرد: زمانی که کشورهای اسلامی کنسرو ماهی و خرما برای مردم بوسنی می فرستادند، حمایت ها و تاکیدات رهبر معظم انقلاب سبب شد ایران اسلامی به دفاع تمام قد از مظلومان بوسنی بپردازد و موجب پیروزی آنها شود.

وی با بیان اینکه تمام معادلات قدرت های جهانی به واسطه حضور ایران در بوسنی تغییر یافتند گفت: امروز طرف حساب ما کشورهای اسلامی هستند نه کشورهای مسیحی وگرنه تاکنون مشکلات حل شده بودند.

جاودان با بیان اینکه بوسنیایی ها تنها مسلمانان بومی اروپا هستند خاطرنشان کرد: ۲ میلیون نفر مسلمانی که در بوسنی زندگی می کنند و اطرافشان را مسیحیان فرا گرفته اند موجب ترس و وحشت دنیای غرب شده اند، دلیل این امر بومی بودن آنهاست و مستکبران در هراس بوده و هستند که به تبع انقلاب اسلامی، یک جمهوری اسلامی دیگر در اروپا تشکیل شود به همین دلیل صرب ها را تحریک کردند تا این جنگ را به راه بیندازند.

این فعال فرهنگی با اشاره به غیر نظامی بودن بیش از ۹۷ درصد مسلمانان کشته شده بوسنیایی گفت: در عین حال ۹۹ درصد کشته شدگان کروات ها و صرب ها، نظامی بودند.

وی با بیان اینکه بوسنیایی ها مردم ایران را بسیار دوست دارند خاطرنشان کرد: آنها معترفند ایرانی ها دوستانی هستند که هرگاه نیاز به آنها باشد حضور می یابند؛ سریال های ایرانی جزو پر بیننده ترین برنامه ها در این کشور هستند و در مجموع، زمینه کار فرهنگی از سوی ایرانیان در بوسنی بسیار فراهم است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها