وی افزود: با توجه به ارتباطی که با سازمان ثبت احوال ایجاد شده است، اگر هویت صاحبان پایگاههای اینترنتی شامل اطلاعات شناسنامه و کارت ملی دارای ایراداتی باشد، این موضوع به سرعت رسیدگی شده و این ستاد ظرف 24 ساعت از نتیجه موضوع مطلع خواهد شد.
مسئول ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی و خبرگزاریهای غیردولتی وزارت ارشاد اضافه کرد: پس از اعلام فراخوان ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی و خبرگزاریهای غیردولتی برای اصلاح پایگاههای اینترنتی حجم نسبتاً قابل توجهی از اطلاعات پایگاهها اصلاح شده و همکاران این ستاد هم اکنون مشغول بررسی اطلاعات برای مشخص کردن پایگاههایی هستند که هنوز دارای اطلاعات نادرست هستند.
افراسیابی با اشاره به اینکه اطلاعات پایگاههای اینترنتی از سال 1385 ثبت شده است، تاکید کرد: مسلماً بررسی اطلاعاتی که طی 5 سال در ستاد ما به ثبت رسیده، زمانبر است، ولی این کار تا آغاز دهه فجر یعنی 12 بهمن ماه انجام خواهد شد.
به گفته این مقام مسئول در وزارت ارشاد پس از اتمام بررسی اطلاعات پایگاههای اینترنتی، فهرست اسامی پایگاههای اینترنتی و خبرگزاریهای غیردولتی حاوی اطلاعات نادرست به دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه اعلام خواهد شد و پس از تایید کارگروه تارنماهای دارای اطلاعات نادرست از تارنمای ستاد ساماندهی حذف خواهند شد.
وی درباره لزوم اعلام اسامی پایگاههای اینترنتی دارای اطلاعات نادرست به کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه تاکید کرد: هم اکنون ثبت یا عدم ثبت یک سایت در نوع تصمیم گیری دستگاه قضایی کشور موثر است و اگر تارنمایی در کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه مقصر شناخته شود، اما در تارنمای ساماندهی به ثبت رسیده باشد برای حذف مطلب مجرمانه تذکر دریافت کرده و هیچ گاه راساً فیلتر یا مسدود نخواهد شد.
وی ادامه داد: دادسراها و دادگاههای مرتبط با رسانه نیز عمدتاً در صورتی که یک پایگاه اینترنتی در ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی و خبرگزاریهای غیردولتی به ثبت رسیده باشد، این حق را برای مدیر مسئول تارنما قائل میشوند که در دادسرا یا دادگاه حاضر شده و از خود دفاع کند.