وی افزود: وجود گواهینامه ARC و C of A به طور همزمان جهت پرواز وسیله پرنده الزامی است و اختیارات صدور ARC از جمله مواردی است که به لحاظ شرایط سختیگرانه تاکنون به هیچ یک از مراکز مدیریت تداوم صلاحیت پروازی اعطا نشده بود.
وی بیان کرد: سازمان هواپیمایی کشوری با هدف توانمندسازی و ارتقا شرکت های هواپیمایی اقدام به تایید مرکز مدیریت تداوم صلاحیت پروازی شرکت هلی کوپتری ایران کرده و از این پس این شرکت مجاز به صدور گواهینامه ARC خواهد بود.
وی افزود: سازمان هواپیمایی کشوری در نظر دارد برای شرکت های هواپیمایی، مراکز آموزش خلبانی هلیکوپتری و مراکز ارائه دهنده تعمیرات وسایل پرنده شرایط حصول این اختیارات را فراهم و نسبت به اعطای گواهینامه مرکز مدیریت تداوم صلاحیت پروازی(CAMO) و همچنین اختیارات صدور گواهینامه ARC اقدام کند.
مدیرکل دفتر مهندسی قابلیت پرواز سازمان هواپپمایی کشوری تصریح کرد: تنها دو شرکت هواپیمایی، مراکز آموزش خلبانی و 4 شرکت هلیکوپتری موفق به اخذ گواهینامه مدیریت تداوم صلاحیت پروازی نشده اند که با برنامه ریزی به عمل آمده در نوبت ممیزی قرار گرفته و امیدواریم تا پایان سال جاری این امر صورت پذیرفته و حائز دریافت گواهینامه مربوطه شوند.