کد خبر: ۳۳۹۳۲۶
زمان انتشار: ۰۹:۰۲     ۲۴ شهريور ۱۳۹۴
رئیس کمیسیون علمی و راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اقتصاد مقاومتی راهکارهایی را نشان می‌دهد که عقب‌ماندگی در سندها را جبران کنیم و این اسناد در راستای هم انجام می‌شود و جدای از هم نیست.
به گزارش پایگاه 598، علی آقامحمدی عصردیروز در همایش چشم‌انداز ایران ۱۴۰۴ و برش‌های منطقه‌ای در محل اتاق بازرگانی کرمان اظهار داشت: زمانی که سند چشم‌انداز در کشور تنظیم شد، خیلی‌ها تصور می‌کردند ما به این برنامه نیاز نداریم و این سند را نمی‌خواهیم.

وی بیان داشت: در سال ۷۵ سند ۲۰ ساله را تصویب کردیم و در سال ۷۶ در دولت بعدی این سند را کنار گذاشتند و مجددا در اواخر عمر دولت سند چشم‌انداز با کمک همان دولت به تصویب رسید.

رئیس کمیسیون علمی و راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: سند چشم‌انداز ۲۰ ساله کشور بعد از قانون اساسی مهمترین سندی است که اهداف و آرمان‌های نظام را برای یک دوره ۲۰ ساله ترسیم می‌کند.

آقامحمدی ابراز داشت: این بحث مطرح شد، اگر ایران قصد دارد با اقداماتی که دشمنان برای ایران طراحی کرده بودند، مقابله کند و در منطقه هم بتواند لنگرگاهی باشد، باید بتواند جایگاه علمی و اقتصادی غنی داشته باشد و خودمان را به رتبه اول منطقه در همه زمینه‌ها برسانیم.

وی ادامه داد: توسعه کشورها توسط ملت‌ها صورت می‌گیرد و نه دولت و دولت در واقع ارائه‌دهنده خدمات عمومی است و نهادهای مردمی و مردم باید نوع نگاه‌شان متفاوت باشد.

آقامحمدی اضافه کرد: وقتی دولت را نظام برای مذاکره می‌فرستد و می‌گوید، دو سال وقت، توان و ظرفیت خود را بگذار و مسائل را حل و فصل کن، یعنی اوضاع خوب شود، اما ما می‌گوییم، صبر کن تا اوضاع خوب شود در حالی که ذهن ما باید عوض شود، زیرا در حال حاضر چشم همه ما به دولت است، اما دولت باید فاصله بگیرد و کنار برود.

وی همچنین بر لزوم بسیج ملی برای رشد همه جانبه تاکید کرد و همکاری متقابل بخش خصوصی و دولت را حائز اهمیت خواند و افزود: راه انداختن مردم در اقتصاد کار دشواری است.

رئیس کمیسیون علمی و راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه فرهنگ سرمایه‌گذاری باید تقویت شود، خاطرنشان کرد: ایران بعد از کره جنوبی در نرخ توسعه انسانی رتبه دوم را دارد.

آقامحمدی ابراز داشت: علم را به پول تبدیل نکرده‌ایم و این ضعف ما است و باید به این موضوع توجه کنیم و آن را انجام دهیم و طرح‌های توسعه باید آغاز شود.

وی عنوان کرد: ایران در حوزه نظامی پیشرفت‌های خوبی کرده است و در منطقه با اقتدار صحبت می‌کنیم و از نظر امنیتی هم تسلط داریم.

رئیس کمیسیون علمی و راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: اعتقادم این است، بخش خصوصی باید راه بیفتد و اگر منتظر است، دولت این بخش را هُل دهد، دولت چنین قدرتی را ندارد و باید افراد شجاع‌تری در بخش خصوصی راه بیفتند.

آقامحمدی گفت: ۳ میلیون میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در بخش زیرساخت‌های کشور داریم و باید از این ظرفیت و توان نیروهایی انسانی تربیت‌شده استفاده کنیم.

وی یادآور شد: پنجره جمعیتی را داریم، اما رقبای ما در این حوزه تمام همت‌شان را برای کنار گذاشتن ما به کار گرفته‌اند و اول شدن ایران در منطقه به سادگی نیست.

آقامحمدی اضافه کرد: بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی، مردم باید سند چشم‌انداز توسعه را انجام دهند، زیرا مردم عامل توسعه هستند و نه دولت و دولت تسهیل‌گر است.

وی خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی راهکارهایی را نشان می‌دهد که عقب‌ماندگی در سندها را جبران کنیم و این اسناد در راستای هم انجام می‌شود و جدای از هم نیست.

رئیس کمیسیون علمی و راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام ابراز کرد: ایران مخزنی از استعدادهای بهره‌برداری نشده است و رتبه نخست را در این زمینه داریم.

وی با اشاره به اینکه ۴۰۰ هزار میلیارد تومان پروژه‌های دولتی نیمه‌تمام داریم و دولت توان اجرای آن را ندارد، تصریح کرد: دولت باید این پروژه‌ها را بیاورد و بخش خصوصی آنها را تکمیل کند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها