وی افزود: در این رابطه پس از انجام اقدامات کارشناسانه باشگاه های بدنسازی متخلف شناسایی شده و با هماهنگی مقام قضایی پلمب شدند.
رییس پلیس پایتخت،تصریح کرد: طی این بازدید ها 373 واحد صنفی که دارای تخلفات جزیی بودند اخطار پلمب دریافت کردند تا در اسرع وقت به تخلفات خود رسیدگی کنند و در غیر این صورت پلمب خواهند شد و 739 مورد تذکر از سوی ماموران پلیس به مسئولان برخی باشگاه داده شد.
سردار ساجدی نیا با اشاره به این مطلب که مسئولان باشگاه های متخلف به مرجع قضایی معرفی شده و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری می شود، گفت: مدیران باشگاههای متخلف برای رسیدگی به مقام قضایی معرفی شدند و واحدهای صنفی متخلف تا رسیدگی کامل توسط محاکم قضایی پلمب و تعطیل خواهد شد.
رییس پلیس پایتخت، همچنین اظهار داشت: نصب دوربین مدار بسته در فضای باشگاه، ایجاد مزاحمت برای همسایگان و کسبه محدوده، نداشتن جواز کسب و کارت بیمه ورزشی، عدم استفاده از مربی متخصص و دارای مدرک، عدم ارتباط با پزشک و مشاور ورزشی، فروش و توزیع دارو، مکمل و پودر های غیرمجاز بدنسازی، استفاده از پوسترهای برهنه و نیمه برهنه، پخش موسیقی های غیر مجاز، تجمع اراذل و اوباش، ارایه خدمات خارج از سرویس کاری به مشتریان، انتشار عکس ها و تصاویر خارج از شئونات اسلامی و... از جمله تخلفاتی است که در این واحدهای صنفی متخلف می توان یافت.
وی با تاکید بر نگرانی خانواده ها در این خصوص، گفت: طی هماهنگی های انجام شده با مسئولان انجمن و اتحادیه صنفی اینگونه باشگاه ها، پلیس با متخلفان این واحدهای صنفی به صورت قانونی برخورد کرده است.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به این مطلب که فدراسیون پزشکی ورزشی کشور، اعلام کرده است که هیچ باشگاهی حق عرضه مکمل های ورزشی را ندارد، گفت:" طی بررسی های انجام شده مشخص شد که باشگاه های دارای مجوز و معتبر، قریب به 2 سال است که مبادرت به فروش و استفاده مکمل های بدنسازی نمی کنند، و در صورتی که طی بازرسی های مشخص شود این تخلف صورت گرفته، پلیس محل مذکور را پلمب خواهد کرد و فرد خاطی به کمیسیون ماده 5 وزارت ورزش و جوانان معرفی خواهد کرد.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ خاطر نشان کرد: شیادان همواره در اطراف و داخل باشگاههای بدنسازی برای فروش مکملهای تقلبی تلاش می کنند و این وظیفه مسئولان باشگاه های ورزشی خصوصا بدنسازی است که موارد مشکوک را به پلیس اطلاع دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.
وی در پایان با بیان اینکه مرکز فوریت های پلیسی 110 به عنوان پل ارتباطی شهروندان و پلیس است، یادآور شد: شهروندان می توانند در صورت مشاهده تخلف از سوی متصدیان و مالکان واحد های صنفی مذکور ، مراتب را از این طریق و یا مراجعه به کلانتری محل، به پلیس گزارش دهند تا در اسرع وقت به آن رسیدگی شود.