نصرالله جهانگرد با بیان اینکه از منظر مهندسی اطلاعات قطعا و یقینا شهروندان باید به یک مکان متصل باشند اظهار کرد: هرگونه تغییری در آدرس مکانی آنها باید با اطلاعات نظام مدیریتی کشور صورت گیرد که بر این اساس بسته مدیریت احصاء شده در دنیا همان J-NAF است.
وی عنوان کرد: برای هر نوع خدمت و عملیاتی در سطح حاکمیت و کشور نیازمند نظام آدرسدهی واحد هستیم تا بر این اساس دستگاهها و سازمانهای مختلف در کشور بتوانند برای ارائه خدمات خود مخاطبانشان را شناسایی کنند.
معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه با توسعه سیستم های اطلاعاتی به روز به سمتی میرویم که در یک مقطع زمانی تنها باید الگوگیر باشیم گفت: براین اساس در حوزه J-NAF باید به همین منوال عمل کرده زیرا تا زمانی که انسان روی کره زمین است آدرس و پست نیز معنا دارد و نظام آدرسدهی باید مدیریت شود.
جهانگرد اشارهای به پروژه E-JIF (پروژه چارچوب تعاملات الکترونیکی دولت) گفت: براساس این چارچوبدهی قرار است تمامی اقلام الکترونیکی کشور در یک واحد استاندارد هماهنگ و یکتا شود تا زمانی که اگر چندین سیستم اطلاعاتی در کشور و بخشهای مختلف داشتیم تداخلی بین اطلاعات آنها وجود نداشته باشد.
رئیس سازمان فناوری و اطلاعات ایران با بیان تک شدن آدرس و هویت، استراتژی
بخشهای مختلف کشور اعم از اقتصادی، امنیتی و سیاسی است گفت: درچند سال
گذشته با صبر توانستیم لایه پستی و اطلاعات آدرسدهی کنیم و الان در کشور
دارای زبان مشترک آدرسدهی هستیم و البته باید گفت که همچنان جای کد
جغرافیایی علیرغم تاکید برنامههای چهارم و پنجم توسعه خالی و باید در
برنامههای آتی نیز مطرح شود تا خلاء آن رفع شود زیرا در 20 سال اخیر این
خط حقوقی را دنبال کردهایم.