کد خبر: ۳۳۶۳۸۳
زمان انتشار: ۱۵:۱۴     ۰۹ شهريور ۱۳۹۴
واعظی:
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: مشکل فعلی این است که اپراتورها با نصب 2 یا 3 آنتن ادعا می‌کنند که یک شهر را تحت پوشش 3G قرار داده‌اند که این مشکل باید حل شود.

به گزارش پایگاه 598، وزیر ارتباطات امروز در حاشیه اعطای مجوز ‌آزمایشی ارتقای پروانه رایتل به نسل 4 در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس، مبنی بر اینکه دادستانی نامه‌ای مبنی بر توقف برگزاری مسابقات و سرویس‌های پیامکی به اپراتورهای تلفن همراه ارسال کرده تکلیف این موضوع چه می‌شود، گفت: این نامه را ندیده‌ام و به این دلیل نمی‌توانم درباره آن اظهارنظر کنم.

* وعده خارجی ارائه اینترنت بدون سانسور و رایگان اتفاق نمی‌افتد

وزیر ارتباطات در پاسخ به سؤالی درباره وعده یک مؤسسه آمریکایی برای ارائه اینترنت بدون سانسور و رایگان از حدود 20 روز دیگر در برخی کشورها، اظهار داشت: این اتفاق قطعاً تا زمان وعده داده شده نخواهد افتاد و درباره چیزی که اتفاق نمی‌افتد چرا باید به پیشواز برویم بنابراین این فرض بعید است.

وی ادامه داد: پس از سؤال‌های مکرر خبرنگاران درباره اینترنت رایگان در دیگر کشورها و گرانی اینترنت در ایران قیمت اینترنت از اتحادیه جهانی مخابرات استعلام گرفتیم و نتیجه این بود که ایران جزو 5 کشوری است که اینترنت ارزان دارد.

* ادعای اپراتور در ایجاد پوشش 3G با ایجاد 2 یا 3 آنتن

واعظی در پاسخ به سؤال دیگری درباره وضعیت اینترنت اپراتورهای تلفن همراه، گفت: در سرویس نسل 3 و 4 اینترنت موبایل وضعیت نسبتاً قابل قبول است اما مشکل فعلی که اکنون به اپراتورها داریم سرعت نیست، مشکل این است که یک اپراتور 2 یا 3 آنتن در شهر نصب می‌کند و می‌گوید که در این شهر نسل 3 را ارائه دادند به این ترتیب در آن منطقه که آنتن نسل 3 نصب است سرعت خیلی خوب است و در محله دیگر آن سرعت قابل دسترسی نیست که این مشکل باید حل شود.

* افزایش پهنای باند داخل  و خارج به نسبت 80 به 20

وزیر ارتباطات در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به افزایش ظرفیت پهنای باند داخل و بین‌الملل گفت: در آغاز به کار دولت یازدهم ظرفیت پهنای باند بین‌الملل 620 گیگابایت بر ثانیه بود و اکنون به 2400 گیگ افزایش یافته و تا پایان دولت به 4 هزار گیگابایت بر ثانیه افزایش می‌یابد.

وی تأکید کرد: میزان افزایش ظرفیت پهنای باند داخلی به خارج 80 به 20 است.

واعظی گفت: همچنین افزایش ظرفیت شبکه انتقال کشور ضروری است که از 450 هزار E1 به یک میلیون لینک E1 رسیده و تا پایان دولت یازدهم به  2.5 میلیون لینک E1 افزایش یافت.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۶:۲۲ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۴
۱
۰
حق حکمرانان ایرانی چیزی مثل outernet هست. تا بدونن با تکنولوژی ئی که پایه اصلی آن نیاز جوامع مدرن می باشد، نمی شود مقابله و مبارزه کرد.
همانطور که نتوانستید جلوی ویدئو و موبایل را بگیرید.
اگر موبایل در عین نیاز روز بودن، یک تهدید امنیتی هم هست. این توی بی عُرضه هستی که باید توان امنیتی ات را بر حسب شرایط روز ارتقاء دهی.
مدیران این کشور در برابر تمام تکنولوژی ها، تأخیری عمل می کنند. اول می گویند فیسبوک و تلگرام و ... حرام است و صهیونیستی است. بعد از چند سال که دشمن از این حیاط خلوت استفاده کرد و تکنولوژی را با فرهنگ خودش در کشور نهادینه کرد و مردم هم بدلیل نیاز روز از آن استفاده بردند؛ کم کم سر و کله khamenei.ir و 598 هم پیدا می شود...
که بعله تکنولوژِی و ابزار در خدمت انسان است. و در دست مسلمان و کافر به گونه ای متفاوت عمل می کند. می شود از تکنولوژی استفاده مثبت کرد. و سلاح دشمن را بر علیه خودش بکار گرفت.
ای خاک بر سر شما... خواهر زاده من کلاس اول دبیرستان است این حرف را می فهمد، شما هنوز نفهمیدید.
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها