به گزارش پایگاه 598، دکتر مسعود پدرامی متخصص دندانپزشک گفت: به طور طبیعی
دندانهای انسان برای خوردن و نوشیدن غذاها و نوشیدنیهای بسیار گرم و
بسیار سرد ساخته نشده است چرا که امروزه با ساخته شدن یخچالهای صنعتی و
خانگی و گرمکنها امکان تأمین خوراکیهای خیلی سرد و خیلی داغ فراهم شده
است در عین حال مواد غذایی که در چرخه تولید کارخانهها ساخته میشوند و
حاوی مواد اسیدی هستند، مثل نوشابهها در روند حساس شدن دندانها بسیار
مؤثر هستند.
وی افزود: بهترین راه حلها برای برطرف کردن این مشکل،
استفاده نکردن از نوشیدنیهای خیلی سرد و خیلی گرم و پرهیز از خوردن و
آشامیدن مواد غذایی سرد و گرم بلافاصله و پشت سر هم و همچنین استفاده از
مسواکها و خمیردندانهای مخصوص دندانهای حساس است.
وی در پایان
گفت: نهایتاً در صورت برطرف نشدن این مشکل و ادامه حساسیت درمانهایی از
قبیل فلورایدتراپی، پیوند لثه و در نهایت در صورت حساسیتهای کلافه کننده
باید عصبکشی صورت گیرد.