کد خبر: ۳۳۳۷۶
زمان انتشار: ۱۷:۱۱     ۱۲ دی ۱۳۹۰

محمد هاشمي رفسنجاني روز جمعه به‎‌عنوان مسئول دفتر رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در گفت‌وگو با يك سايت خبري به مسدود شدن سايت برادرش آقاي اكبر هاشمي رفسنجاني واكنش نشان داد و ادعا كرد كه از كميته فيلترينگ درخواست حذف خطبه‌هاي هاشمي در آخرين نمازجمعه‌اش از روي اين سايت را مطرح كرده‌اند و به‌دنبال پاسخ مثبت ندادن به اين درخواست، سايت فيلتر شد.

اما پيگيري‌هاي رجانيوز در اين زمينه حاكي است بر خلاف ادعاي محمد هاشمي، در صفحات سايت شخصي آقاي هاشمي كه ظاهراً از سوي محسن هاشمي فرزند ارشد وي به‌روز رساني و مديريت مي‌شود، حدود 60 مورد از مصاديق مجرمانه و همسو با فتنه به نمايش گذاشته شده و علي‌رغم اينكه تاكنون دو بار به‌طور كتبي به مسئوليت سايت براي پالايش اين محتوا تذكر داده شده است، به‌دليل پافشاري دست‌اندركاران سايت بر اقدامات مجرمانه و پالايش نكردن سايت، سرانجام سايت مسدود شد.

بر اساس پيگيري‌هاي خبرنگار ما همچنين مشخص شد كه يكي از عوامل پشت پرده‌ي اين سايت كه از دوستان و عوامل مهدي هاشمي بوده و پس از متواري شدن از كشور، اكنون در انگلستان مستقر است، حتي از مجمع تشخيص مصلحت حقوق دريافت مي‌كرده و ظاهراً در دستگاه قضايي نيز پرونده‌اي در اين رابطه دارد.

همچنين حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای سخنگوی قوه قضائیه نيز امروز در بیست و چهارمین نشست خبری خود با اصحاب رسانه در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران درباره این مطلب که عنوان شده سایت هاشمی رفسنجانی از هفته گذشته فیلتر شده است، توضيح مبسوطي درباره كارگروه تعيين مصاديق مجرمانه و ارائه تذكرها از سوي اين كارگروه به سايت هاشمي بيان كرد.

وي در اين زمينه گفت: در سال 88 قانون بررسی سایت‌ها تصویب شد که این قانون از مردادماه همان سال لازم‌الاجرا شد. در ذیل این قانون یک کارگروه پیش‌بینی شد که براساس ماده 21، ۲۲ و ۲۳ آن وظایفی به عهده این کارگروه نهاده شد که یکی از این وظایف تعیین مصادیق مجرمانه بود.

وی گفت: مبنای کار این کارگروه قوانین لازم‌الاجرا مانند قانون مطبوعات، قانون انتخابات و سایر قوانینی بود که باید به آن عمل می‌شد.

محسنی‌اژه‌ای با اشاره به این مطلب که این کارگروه موظفند تا مصادیق مجرمانه را شناسایی کند، گفت: پس از شناسایی به میزبان سایت به صورت رسمی اعلام می‌کند که باید محتوای مجرمانه را مهمان از روی سایتش حذف کند.

وی گفت: اگر این دستور رسمی از سوی مهمان عمل شد که هیچ، در غیر این صورت وظیفه دوم کارگروه که پالایش یا همان فیلترینگ است، اجرا می‌شود.

محسنی‌اژه‌ای تصریح کرد: شش وزیر یا نمایندگان آن‎ها شامل وزیر اطلاعات، وزیر آموزش و پرورش، وزیر علوم، وزیر ارتباطات، وزیر فرهنگ و وزیر دادگستری به عنوان نمایندگان دولت و همچنین رئیس یا نمایندگان سازمان تبلیغات، صداوسیما، شورای عالی انقلاب فرهنگی و همچنین دادستان کل کشور در این کارگروه حضور خواهند داشت.

سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به این مطلب که چنانچه پس از پالایش یک سایت از سوی صاحب سایت شکایتی شود، این شکایت در همین کارگروه مورد رسیدگی قرار گرفته و نتیجه آن به مهمان اعلام می‌شود.

وی گفت: در مورد سایت آقای هاشمی رفسنجانی باید این نکته را اعلام کنم که این سایت به اسم آقای محسن هاشمی به ثبت رسیده است و علی‌رغم اعلام کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه، آقای هاشمی این سایت را در سامانه مخصوص ثبت نکرده است.

سخنگوی دستگاه قضا تصریح کرد: به صورت رسمی در مهر ‌ماه، کارگروه مطلبی را به گردانندگان سایت اعلام کرده بود که آن‎ها هم مصداق مجرمانه را از سایت خود حذف کرده‌اند اما بار دیگر در چهارم آبان‌ماه مصادیق مجرمانه دیگری در این سایت قرار داده شد. بار دوم نیز به این مجموعه تذکر داده شد تا نهایتا در آذر ماه تذکر سوم داده شد اما این بار دیگر مسئولین سایت هیچ توجهی به تذکر نکردند.

محسنی‌اژه‌ای خاطر نشان کرد: با توجه به عدم توجه مسئولین سایت به حذف مصادیق مجرمانه کارگروه در ۷ دی‌ماه این سایت را پالایش کرد که البته شنیده‌ام در روز ۱۱ همین ماه، نامه اعتراضی از سوی مسئولان سایت به کارگروه رسیده که هنوز متن آن را ندیده‌ام.

سخنگوی دستگاه قضا تصریح کرد: در سایت آقای هاشمی خاطرات ایشان نقض شده است که البته فقط این خاطرات نیست و مطالب دیگر نیز در این سایت قرار داده شده است که متأسفانه برخی از آنها مصداق مجرمانه دارد.

محسنی اژه‌ای در پاسخ به این سؤال که گفته می‌شود به دلیل انتشار متن خطبه‌های آخرین نمازجمعه هاشمی رفسنجانی این سایت فیلتر شده است گفت: فقط این یک مورد نبوده بلکه موارد دیگر هم به استناد قانون به صورت رسمی به این افراد اعلام شده است.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها