کد خبر: ۳۳۲۲۶۵
زمان انتشار: ۰۰:۵۷     ۲۵ مرداد ۱۳۹۴
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری از پوشش بیمه تکمیلی بازنشستگان این صندوق برای جراحی تا سقف ۱۴ میلیون تومان خبر داد.
به گزارش پایگاه 598، عباس رشیدی در حاشیه نشست خبری مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری اعتبار پیش بینی شده برای اجرایی شدن بیمه تکمیلی سال 94 را 1000 میلیارد تومان دانست و گفت : 600 میلیارد تومان این مبلغ را صندوق بازنشستگی کشوری و 400 میلیارد تومان دیگر را بازنشستگان تحت پوشش این صندوق در قالب حق بیمه می پردازند .

وی با اشاره به اینکه دولت در این بخش هیچ کمکی به صندوق بازنشستگی کشوری نمی کند، افزود : سهم بازنشستگان به ازای هر نفر 20 هزار تومان تعیین شده است .


رشیدی به برنامه های حمایتی صندوق بازنشستگی کشوری از بیماران خاص اشاره کرد و تعداد این گروه از بیماران تحت پوشش را 22 هزار و 500 نفر برشمرد و گفت : براساس قرارداد جدیدی که تا پایان این هفته با یکی از شرکت های مربوط به بیمه تکمیلی بسته می شود تمام هزینه های مربوط به بیماران خاص را صندوق بازنشستگی کشوری و بیمه تکمیلی پرداخت می کنند .


وی افزود : از سال گذشته تاکنون، بیمه تکمیلی بازنشستگان 47 میلیارد تومان برای بیماران خاص تحت پوشش صندوق بازنشستگی پرداخت کرده است.


افزایش 4 درصدی قدرت خرید بازنشستگان کشوری



مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از افزایش 4 درصدی قدرت خرید بازنشستگان تحت پوشش این صندوق در یکی دوسال اخیر خبر داد .


محمود اسلامیان در مصاحبه با خبرنگاران متوسط حقوق دریافتی بازنشستگان کشوری را یک میلیون و 250 هزار تومان دانست و گفت : بر اساس آمارهای منتشره بانک مرکزی، در پی اجرای سیاست های اقتصادی دولت برای کاهش میزان تورم در جامعه و افزایش حقوق بازنشستگان کشوری، قدرت خرید آنان تا حدودی بهبود یافته است .


وی در عین حال این میزان افزایش قدرت خرید بازنشستگان را ناچیز و بی اثر دانست و ابراز امیدواری کرد : حقوق بازنشستگان کشوری در سالهای آتی و با درنظرگرفتن راهکارهای عملی در برنامه ششم توسعه به میزان قابل توجهی افزایش یابد .


اسلامیان با بیان اینکه افزایش تورم در دولت های نهم و دهم ، کاهش 67 درصدی قدرت خرید بازنشستگان را به همراه داشت پرداخت یارانه ها را یکی از برنامه های اثرگزار برای افزایش 20 درصدی قدرت خرید آنان دانست و افزود: با این حال بازنشستگان همچنان با کاهش 50 درصدی قدرت خرید روبرو هستند .


مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری تعداد بازنشستگان تحت پوشش این صندوق را یک میلیون و 280 هزار بازنشسته برشمرد و گفت : هم اکنون  81 درصد بازنشستگان در قید حیات هستند 18 درصد آنان فوت کرده‌اند و یک درصد بقیه نیز از کار افتاده‌ اند.


اسلامیان مجموع حقوق پرداختی به بازنشستگان در سال 86 و 94 را به ترتیب 2 هزار و 761 میلیارد تومان و 21 هزار میلیارد تومان دانست و از ده برابر شدن پرداختی ها به بازنشستگان در ده سال گذشته خبر داد و افزود : افزایش تورم و افزایش آمار حقوق بگیران از دلایل عمده افزایش پرداختی به بازنشستگان است .


وی درباره فعالیت همزمان خود در اتاق بازرگانی و فدراسیون فوتبال گفت : بنده از اتاق بازرگانی استعفا داده‌ام و در فدراسیون فوتبال هم نائب رئیس هستم و تنها در جلسات هیات رئیسه شرکت می‌کنم.


مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به اینکه دارایی این صندوق، 15 هزار میلیارد تومان است، افزود: حقوق بازنشستگان براساس سه عامل سود شرکت ها، کسورات شاغلین و کمک های دولت پرداخت می شود اما در مجموع این صندوق، برای پرداخت حقوق شاغلین و بازنشستگان با سه هزار میلیارد تومان کسری اعتبار مواجه شده است .


اسلامیان با تاکید بر اینکه در حال حاضر نسبت تعداد شاغلین یا بازنشستگان سازمان به زیر یک رسیده است، گفت: نسبت شاغلین به بازنشستگان باید 7 به یک باشد این در حالی است که در سازمان بازنشستگی این نسبت کمتر از یک است به همین دلیل با مشکل مواجه شده ایم.


وی با اشاره به اینکه وضع صندوق های کشور به دلیل اختلافی که بین جمعیت شاغل و بازنشسته وجود دارد مناسب نیست، افزود : در برنامه ششم توسعه این معضل به عنوان یکی از مشکلات اصلی گنجانده خواهد شد.


مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری درباره افزایش سن بازنشستگی نیز گفت: در سال 93 متوسط سن بازنشستگی 52 سال بوده است و این در حالی است که در اروپا این سن برای زنان 65 و برای مردان 68 سال است و این موضوع یکی از معضلات بزرگ کشور است به طوری که سن بازنشستگی ما با هیچ کشوری در دنیا تناسب ندارد و همین امر باعث افزایش هزینه های صندوق های بازنشستگی می شود.


وی گفت: یکی از راهکارهای حفظ صندوق ها این است که سن بازنشستگی افزایش پیدا کند به همین دلیل به دنبال این هستیم که در برنامه ششم اصلاح قوانین و افزایش سن بازنشستگی را گنجانده شود.


اسلامیان در مورد یکسان سازی هزینه های سلامت نیز افزود: در حال حاضر موضوعات مربوط به سلامت در جامعه در هیچ مرکز درمانی یکسان نیست و هر بیمارستانی یک قیمت جدید را ارائه می دهد و همین موضوع باعث می شود که علاوه بر بیمه، بیمه تکمیلی را نیز برای جامعه هدف در نظر بگیریم که خود این موضوع باعث تحمیل هزینه های اضافی به صندوق ها می شود که امیدواریم یک بار برای همیشه مجلس و دولت برای یکسان سازی نظام های درمانی اقدام کنند.


مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری به وام ضروری بازنشستگان اشاره کرد و افزود: در سال گذشته، تعداد افراد دریافت کننده وام از 61 هزار نفر به 200 هزار نفر افزایش یافت و براساس مذاکرات با بانک صادرات در سال جاری قصد داریم تعداد این افراد را نیز افزایش دهیم.


وی به سفرهای زیارتی بازنشستگان نیز اشاره کرد و گفت: تعداد افرادی که از سفرهای زیارتی استفاده کردند نسبت به سال های قبل 60 درصد افزایش یافته و به 80 هزار نفر رسیده است و همچنین اعزام به عتبات عالیات را نیز به عنوان برنامه جدید در دستور کار قرار داده ایم.


اسلامیان در پاسخ به این سئوال که صندوق بازنشستگی اسپانسر باشگاه پرسپولیس می شود یا خیر؟ افزود: این خبر کذب محض است و صحت ندارد.


وی افزود: در سال 95 به دنبال این هستیم که بتوانیم پرداختی های صندوق بازنشستگی را با ارائه طرحی در مجلس متعادل کنیم که امیدواریم به تصویب برسد.


اسلامیان در مورد سود شرکت ها نیز گفت: 15 هزار میلیارد تومان دارایی صندوق بازنشستگی است که در سال های گذشته سود شرکت های زیر مجموعه 600 تا 800 میلیارد تومان بوده که در سال 94 این سود به یک هزار و 400 میلیارد تومان می رسد.


مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت : نظام بیمه ای و درمانی در کشورمان متنوع است به همین منظور باید خدمات نظام سلامت یکسان سازی شود .


 اسلامیان افزود: در بخش های مختلف بیمارستانی و درمانی خصوصی و دولتی خدمات ارائه شده به مردم هر کدام نرخ متفاوتی دارند و در واقع سلامت جامعه قیمت مناسبی ندارد .


وی گفت : به عنوان مثال برای لبنیات در جامعه قیمت گذاری که می شود کاسب باید این قیمت را رعایت کند در غیر این صورت با وی برخورد می شود اما موضوع سلامت در کشورمان قیمت مناسب و یکسانی ندارد.  


اسلامیان تصریح کرد: این موضوع باعت شده که ما علاوه بر بیمه خود افراد نیازمند بیمه تکمیلی باشیم.  


وی گفت: درد اصلی بازنشستگان ما کاهش قدرت خرید به علت تورم و موضوع خدمات درمانی آنان است که به همین منظور از مجلس شورای اسلامی و دولت می خواهیم یک بار برای همیشه نظام درمانی را یکسان کنند .


مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری افزود: به دلیل یکسان نبودن نظام درمانی در کشور مجبور به راه اندازی بیمه تکمیلی شدیم که در سال 90 - شش هزار و 860 میلیارد ریال و در سال 94 نیز 9 هزار و 800 میلیارد ریال برای این موضوع هزینه کردیم  .


وی گفت : بیمه تکمیلی هزینه ای معادل هزار میلیارد تومان به صندوق بازنشستگی تحمیل می کند که قبلا این رقم را دولت و مجلس پرداخت می کردند اما اکنون صندوق بازنشستگی خود مجبور به پرداخت این رقم است.  


اسلامیان ادامه داد: ما در کنار پرداخت حقوق و مزایای بازنشستگان با وجود همه مشکلات مجبور به اجرای طرح بیمه تکمیلی برای بازنشستگان نیز هستیم.

منبع: واحدمركزي خبر
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها