کد خبر: ۳۳۱۹۴۶
زمان انتشار: ۲۳:۰۹     ۲۳ مرداد ۱۳۹۴
از سوی نماینده دموکرات آمریکایی:
یک نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا قصد دارد در اولین روز بازگشایی کنگره بعد از تعطیلات تابستانی طرحی برای صدور مجوز جنگ علیه ایران ارائه کند؛ یک نماینده دیگر این مجلس، پیشتر طرحی مشابه ارائه کرده بود.

به گزارش پایگاه 598، یک نماینده دیگر مجلس نمایندگان آمریکا پس از اعلام مخالفت با نتایج پایانی مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5، از برنامه‌اش برای صدور طرحی جهت مجاز کردن جنگ با ایران خبر داد.

«آلیس هستینگز»، نماینده ایالت «فلوریدا» در مجلس نمایندگان آمربکا روز پنجشنبه دومین دموکراتی بود که بعد از «چاک شامر»، دیگر نماینده دموکرات مخالفتش را با سند «برنامه جامع اقدام مشترک» یا «برجام» اعلام کرد. 

به گزارش روزنامه «هافینگتون‌پست» او علاوه بر اعلام دادن رأی مخالف به «برجام»، از برنامه‌هایش برای تهیه پیش‌نویس طرحی برای اعلام جنگ با ایران، جهت جلوگیری از دستیابی این کشور به «سلاح‌های هسته‌ای» خبر داد. 

او گفت قصد دارد روز ۸ سپتامبر، (۱۷ شهریور)، اولین روز بعد از بازگشایی کنگره پس از تعطیلات تابستانی طرح خود برای جنگ با ایرن را ارائه کند.

ارائه این طرح، احتمالاً قبل از آن صورت خواهد گرفت که قانون‌گذاران آمریکایی بتوانند درباره توانایی رئیس‌جمهوری آمریکا برای رفع تحریم‌ها علیه ایران رأی‌گیری کنند.

 «هستینگز» روز پنجشنبه هموار کردن جاده جنگ با ایران، «صرفنظر از نتیجه رأی کنگره درباره برجام» را برای دولت آمریکا اقدامی«کاملاً ضروری» دانست. 

مجلس نمایندگان آمریکا پیش از این یک طرح دیگر برای اعلان جنگ علیه ایران، در صورت تخلف تهران از مفاد «برجام» را به کمیته روابط خارجی این مجلس ارائه کرده است. (این طرح را در اینجا روی سایت مجلس نمایندگان آمریکا ببینید.»

نمایندگان کنگره آمریکا به دنبال رد «برنامه جامع اقدام مشترک» یا «برجام» با استناد به قانونی پیشتر تصویب شده در آن کشور هستند. اوباما گفته در صورت رد این سند رأی کنگره را به موجب اختیارات خود وتو خواهد کرد. 

رأی‌گیری برای تصویب برجام در کنگره روز تا ۱۷ سپتامبر (۲۶ شهریور) انجام خواهد شد. اوباما تا هفتم ماه مهر برای وتوی این تصمیم فرصت دارد. در صورتی که کنگره بتواند دو سوم آرا را جمع‌آوری کند، می‌تواند وتوی اوباما را باطل کند.

مجلس سنای آمریکا ۱۰۰ عضو دارد که ۵۴ نفر آن جمهوری‌خواه و ۴۶ نفر آنها دموکرات هستند. اوباما برای اطمینان از دوام حکم وتوی خود و اینکه نمایندگان این مجلس نمی‌توانند «برجام» را با کسب دو سوم آرا (۶۷ رأی) رد کنند، به نظر موافق ۳۴ نماینده در این مجلس نیاز دارد. جمهوری‌خواهان در صورتی که از اتحاد کامل برای رد موافق برخوردار باشند باید ۱۳ دموکرات دیگر را با خود همراه کنند.

مجلس نمایندگان آمریکا ۴۳۵ عضو دارد که ۱۸۸ نفر از آنها دموکرات و ۲۴۷ نفر دیگر جمهوری‌خواه هستند. دوام وتوی اوباما در این نهاد، به هم‌نظر بودن ۱۴۶ قانونگذار این مجلس وابسته است تا اطمینان حاصل شود آنها از دو سوم آراء (۲۹۰ رأی) برای ابطال وتو برخوردار نخواهند بود.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها