وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۳۳۱۸۶۲
زمان انتشار: ۱۳:۳۶     ۲۲ مرداد ۱۳۹۴
رامین رضاییان در دو بازی اخیر پرسپولیس از شرایط ایده آل و مورد نظر خودش و هوادارانش تیمش به دور بوده است.
به گزارش پایگاه 598، رضاییان که در فصل گذشته در قالب یک ناجی برای تیمش موفق شد سهم زیادی در بقای راه آهن ایفا کند و در نهایت در تیم کارلوس کی روش نیز جایگاه ویژه ای برای خودش کسب کرد.

رضاییان که در این فصل پیشنهادات زیادی را نیز در اختیار داشت در نهایت پیراهن پرسپولیس را برتن کرد. البته او در دو بازی گذشته پرسپولیس آنچنان که باید موفق نشده تاثیرگذار باشد. بیشتر این مساله به نظر می رسد به دلیل حضور او در خط دفاعی باشد. رضاییان در فصل گذشته در راه آهن آزادی عمل بیشتری داشت و بیشتر نزدیک به دروازه و در نقش وینگر راست به خط حمله تیمش اضافه می شد و از این راه سهم زیادی در موفقیت تیمش در مقطع انتهایی فصل داشت.

پرسپولیس که در دو دیدار گذشته اش سه گل از چهار گل دریافتی را بابت جا ماندن این بازیکن در خط دفاعی دریافت کرده است به نظر می رسد باید فکری برای خصوصیات تهاجمی رضاییان کند و به نظر می رسد عدم حضور هادی نوروزی در دیدار با سپاهان می تواند یک موهبت اجباری برای برانکو باشد تا او را به یک خط جلوتر ببرد و از بازیکنی تدافعی تر در دفاع راست استفاده کند تا اسیر ضدحملات و بازیکنان تکنیکی و سرعتی سپاهان نشود.

منبع: ورزش سه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام