این مسئله (ممنوعیت سفر خارجه مقامات نظامی) در پی وضع تحریم هایی بر برنامه هسته ای و موشک های بالستیک ایران، توسط سازمان اعلام شده بود. مارک تونر سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده گفت که این مسئله را با روسیه مطرح کرده ولی پاسخی دریافت نکرده اند.
البته تونر این را نیز گفت که آمریکا از شورای امنیت سازمان ملل درخواست خواهد کرد که این سفر را بررسی کند: "ما با شورای امنیت همکاری خواهیم داشت تا مطمئن شویم یک بازرسی جامع، کامل و کافی از این مسئله به عمل بیاید."
نیویورک تایمز با اشاره به حمایت مقام معظم رهبری از ژنرال قاسم سلیمانی نوشت: "وی مسئول هدایت حمایت های نظامی ایران از بشار اسد در سوریه و شبه نظامیان شیعه در عراق می باشد و عده ای نیز معتقدند که حوثی ها را نیز او رهبری می کند!"
در سال 2007 بود که شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه ای را برای منع سفرهای خارجی ژنرال سلیمانی و دیگر مقامات نظامی مرتبط با برنامه هسته ای و موشکی ایران صادر کرد. این ممنوعیت قرار است بعد از هشت سال از آغاز توافق برداشته شود.
این روزنامه در ادامه از شکل گیری نگرانی ها درباره اینکه توافق هسته ای تا چه اندازه توسط روسیه و دیگر کشورها با دقت انجام می شود خبر داد و به نقل از یک مقام آمریکایی نوشت: "این مسئله (سفر ژنرال) توافق را در چشم برخی از اعضای کنگره نامشروع کرد!"
نیویورک تایمز نوشت: "حتی حمایت کنندگان از توافق نیز درباره نیت روسیه دچار تردید شدند. اوباما گفته بود که روسیه در مذاکرات بسیار کمک کننده بود. ماه قبل وی از پوتین بخاطر "نقش مهم در بدست آوردن این موفقیت"تشکر کرده بود."
جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا پیشتر گفته بود که روسیه خواهان برداشته شدن آنی تحریم های ایران در سازمان ملل می باشد. شبکه فاکس نیوز نیز اعلام کرده بود که هدف سفر سلیمانی به روسیه هنوز مشخص نشده است.